Чи прийде лист

• Автор теми Автор теми Viktor88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viktor88

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
57
Бали
2625
Viktor88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
прийшло таке повідомлення, яка вірогідність що прийде (бо кредит касса закидає регулярно), які вони в цьому плані? Проживаю в Львівській обл. 2 місяці протермінування.

plex_wp_edited_image.webp

Це звичайне залякування. Коли лист прийде рекомендованим тоді треба чухати тім'ячко)))))

проблема в тому що живу не по прописці, родичі не в курсі(навіть любе гівно на папері викличе не приємні наслідки), а так насрати на них(moneyveo)

Мне присылали по прописке Просто в почтовый ящик не заказное .Типо они подают в суд .Что б срочно с ними связалась .Но смс такое не приходило )

прийшло таке повідомлення, яка вірогідність що прийде (бо кредит касса закидає регулярно), які вони в цьому плані? Проживаю в Львівській обл. 2 місяці протермінування.

Мне прислали одну писульку по месту регистрации и всё... продали талиону

много писем не шлют, но одно точно будет

Мені щодня висилають офіційний лист,ще за три місяці ні одного не було
Десь не доходять чи що?

Швидше за все прийде. Мені за місяць один прийшов.

підійдіть до Вашої поштарки та домовтися з нею , або поставте переадресацію всіх листів

підійдіть до Вашої поштарки та домовтися з нею , або поставте переадресацію всіх листів
питання чи можливо так зробити шоб листи залишалися на пошті і я сам їх забирав ?

Листи Манівео може надсилати. У мене від них було два. В третьму листі повідомлення, що передали Таліону.
питання чи можливо так зробити шоб листи залишалися на пошті і я сам їх забирав ?
Орендувати абоненську скриньку.
Або невеличка "взятка" поштарці)))

Так,потрібно орендувати абонентську скриньку на пошті.

Нормально ,приходити на пошту і казати що мені потрібно іменно по моєму ПІБ орендувати абонентську скриньку ?Чи вона на всю квартиру/булинок?

Нормально ,приходити на пошту і казати що мені потрібно іменно по моєму ПІБ орендувати абонентську скриньку ?Чи вона на всю квартиру/булинок?
Саме на Вас. В моєму випадку листоноша без проблем залишає мою пресу в себе на столі , а я забираю коли мені зручно.

Саме на Вас. В моєму випадку листоноша без проблем залишає мою пресу в себе на столі , а я забираю коли мені зручно.
Дякую за інформацію , чудово ,вже подивився інфу в мережі ,завтра піду оформлю абонентську скриньку ?

можливо , але це недасть 100% гарантії, що ніхто не дізнається про Ваш борг.
можуть просто в пошту закинути , якщо звичайно попадуть в підїзд.
Я думаю варто все розказати та попередити рідних.

У меня оно вообще пошло по второму кругу присылать смс. Писем пока не было.
Письмо только что принесли.

Останнє редагування:
Мило. Какие они все-таки разные. Я енотам с дуру указал адрес проживания. Так за всё время, а просрачка у меня с апреля пришло только одно письмо и то не на место прописки, а на адрес проживания. Интересненько.

Ну що ж, лист прийшов сьогодні
чекаю двіж з родичами, попередити не встиг(як вже писав смисла 0)

Вкладення

• WP_20190625_001.webp
    WP_20190625_001.webp
    435.6 Кб · Перегляди: 28
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі