Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
питання чи можливо так зробити шоб листи залишалися на пошті і я сам їх забирав ?підійдіть до Вашої поштарки та домовтися з нею , або поставте переадресацію всіх листів
Листи Манівео може надсилати. У мене від них було два. В третьму листі повідомлення, що передали Таліону.
Орендувати абоненську скриньку.питання чи можливо так зробити шоб листи залишалися на пошті і я сам їх забирав ?
Так,потрібно орендувати абонентську скриньку на пошті.питання чи можливо так зробити шоб листи залишалися на пошті і я сам їх забирав ?
Так,потрібно орендувати абонентську скриньку на пошті.
Саме на Вас. В моєму випадку листоноша без проблем залишає мою пресу в себе на столі , а я забираю коли мені зручно.Нормально ,приходити на пошту і казати що мені потрібно іменно по моєму ПІБ орендувати абонентську скриньку ?Чи вона на всю квартиру/булинок?
Дякую за інформацію , чудово ,вже подивився інфу в мережі ,завтра піду оформлю абонентську скриньку ?Саме на Вас. В моєму випадку листоноша без проблем залишає мою пресу в себе на столі , а я забираю коли мені зручно.
можливо , але це недасть 100% гарантії, що ніхто не дізнається про Ваш борг.питання чи можливо так зробити шоб листи залишалися на пошті і я сам їх забирав ?