чи продають Слон Кредит свої договори якимсь факторинговим компаніям?

• Автор теми Автор теми Ґігерша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Я це зробила. Така рада що словами не передати 🤭😁

Вкладення

• Screenshot_20240315_112442_Adobe Acrobat.webp
    Screenshot_20240315_112442_Adobe Acrobat.webp
    84.6 Кб · Перегляди: 192
Я це зробила. Така рада що словами не передати 🤭😁
Я Слонов динамил наверное около 6-8 месяцев, в итоге я закрыл у них кредит за 50% тела :D брал 8к, закрыл за 4к (получается даже в плюсе остался))
кстати, они - единственные, кому удалось выйти на мое окружение. на отца. другие не смогли ни к семье, ни к друзьям выйти (а я имел дело с просрочками со всеми мфо основными). наверное, не зря всю жизнь держу все соц. сети закрытыми и веду довольно скрытный образ жизни в интернете..)

Я Слонов динамил наверное около 6-8 месяцев, в итоге я закрыл у них кредит за 50% тела :D брал 8к, закрыл за 4к (получается даже в плюсе остался))
кстати, они - единственные, кому удалось выйти на мое окружение. на отца. другие не смогли ни к семье, ни к друзьям выйти (а я имел дело с просрочками со всеми мфо основными). наверное, не зря всю жизнь держу все соц. сети закрытыми и веду довольно скрытный образ жизни в интернете..)
Та же фuгня все поудалял либо максимально закрыл информацию, но биты до некоторых знакомых дозвонились)

Та же фuгня все поудалял либо максимально закрыл информацию, но биты до некоторых знакомых дозвонились)
хз как они находят. типа либо когда-то открывал доступ к телефонной книге (как у егрошей, при установке их приложения), либо где-то все таки не закрыл какую-то из соцсетей. иначе никак не могут) родителей легко находят, а вот друзей не должны.

хз как они находят. типа либо когда-то открывал доступ к телефонной книге (как у егрошей, при установке их приложения), либо где-то все таки не закрыл какую-то из соцсетей. иначе никак не могут) родителей легко находят, а вот друзей не должны.
У меня умерших родственников нашли причем умерших очень давно, а вот остальных мало кого

Вчора прислали на пошту повідомлення. Хочуть оплату до 13.03. Написала їм що до кінця сісяця зможу тільки оплатити. Ну звісно що їх це не хвилює. Я от не розумію що мені робити? Я сьогодні години 2 тільки поспала, так себе накрутила. Вже подумала може попросити грошей в знайомих, родичів та закрити від гріха подалі.Переглянути вкладення 148157
40 відсотків від тіла? Це через скільки вони таке запропонували? Мені настирливо тільки тіло пропонують, просрочка три місяці

40 відсотків від тіла? Це через скільки вони таке запропонували? Мені настирливо тільки тіло пропонують, просрочка три місяці
Та десь через півроку, місяців 7. Я точно не пам'ятаю.

То ви порадите чекати, якщо пропонують уперто тільки тіло? Боюсь щоб не продали((
Вам предлагают тело а вы отказываетесь? А чего ждёте? За полтела редко предлагают скорее в суд пойдут или продадут

То ви порадите чекати, якщо пропонують уперто тільки тіло? Боюсь щоб не продали((
Слони пропонують -50%, 60% від тіла. Просто якщо їх вперто ігнорити. Вони перед продажом таку пропозицію роблять

Вам предлагают тело а вы отказываетесь? А чего ждёте? За полтела редко предлагают скорее в суд пойдут или продадут
Немає суми в наявності на жаль, є половина)
Відклав для них

Відклав для них
Не ну если денег нет тогда просто копите и ждите предложения за пол тела иногда предлагают, но будьте готовы что продадут коллекторам

Можете самі їм запропонувати. Вони поламаються і запропонують
Ось так і зарядити давайте за половину тіла?))) я вам вірю, краще почекаю, щоб запропонували, тим більше на це гроші відкладені, повторююсь аби не продали і не пропустити це свято

Назад
Угорі