Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю.Я це зробила. Така рада що словами не передати![]()
Мои поздравления рад за васЯ це зробила. Така рада що словами не передати![]()
Я Слонов динамил наверное около 6-8 месяцев, в итоге я закрыл у них кредит за 50% телаЯ це зробила. Така рада що словами не передати![]()
Та же фuгня все поудалял либо максимально закрыл информацию, но биты до некоторых знакомых дозвонились)Я Слонов динамил наверное около 6-8 месяцев, в итоге я закрыл у них кредит за 50% телабрал 8к, закрыл за 4к (получается даже в плюсе остался))
кстати, они - единственные, кому удалось выйти на мое окружение. на отца. другие не смогли ни к семье, ни к друзьям выйти (а я имел дело с просрочками со всеми мфо основными). наверное, не зря всю жизнь держу все соц. сети закрытыми и веду довольно скрытный образ жизни в интернете..)
хз как они находят. типа либо когда-то открывал доступ к телефонной книге (как у егрошей, при установке их приложения), либо где-то все таки не закрыл какую-то из соцсетей. иначе никак не могут) родителей легко находят, а вот друзей не должны.Та же фuгня все поудалял либо максимально закрыл информацию, но биты до некоторых знакомых дозвонились)
У меня умерших родственников нашли причем умерших очень давно, а вот остальных мало когохз как они находят. типа либо когда-то открывал доступ к телефонной книге (как у егрошей, при установке их приложения), либо где-то все таки не закрыл какую-то из соцсетей. иначе никак не могут) родителей легко находят, а вот друзей не должны.
40 відсотків від тіла? Це через скільки вони таке запропонували? Мені настирливо тільки тіло пропонують, просрочка три місяціВчора прислали на пошту повідомлення. Хочуть оплату до 13.03. Написала їм що до кінця сісяця зможу тільки оплатити. Ну звісно що їх це не хвилює. Я от не розумію що мені робити? Я сьогодні години 2 тільки поспала, так себе накрутила. Вже подумала може попросити грошей в знайомих, родичів та закрити від гріха подалі.Переглянути вкладення 148157
Та десь через півроку, місяців 7. Я точно не пам'ятаю.40 відсотків від тіла? Це через скільки вони таке запропонували? Мені настирливо тільки тіло пропонують, просрочка три місяці
То ви порадите чекати, якщо пропонують уперто тільки тіло? Боюсь щоб не продали((Та десь через півроку, місяців 7. Я точно не пам'ятаю.
Вам предлагают тело а вы отказываетесь? А чего ждёте? За полтела редко предлагают скорее в суд пойдут или продадутТо ви порадите чекати, якщо пропонують уперто тільки тіло? Боюсь щоб не продали((
Слони пропонують -50%, 60% від тіла. Просто якщо їх вперто ігнорити. Вони перед продажом таку пропозицію роблятьТо ви порадите чекати, якщо пропонують уперто тільки тіло? Боюсь щоб не продали((
Немає суми в наявності на жаль, є половина)Вам предлагают тело а вы отказываетесь? А чего ждёте? За полтела редко предлагают скорее в суд пойдут или продадут
Відклав для нихНемає суми в наявності на жаль, є половина)
Не ну если денег нет тогда просто копите и ждите предложения за пол тела иногда предлагают, но будьте готовы что продадут коллекторамНемає суми в наявності на жаль, є половина)
Відклав для них
Треба не пропуститиСлони пропонують -50%, 60% від тіла. Просто якщо їх вперто ігнорити. Вони перед продажом таку пропозицію роблять
Можете самі їм запропонувати. Вони поламаються і запропонуютьТреба не пропустити
Ось так і зарядити давайте за половину тіла?))) я вам вірю, краще почекаю, щоб запропонували, тим більше на це гроші відкладені, повторююсь аби не продали і не пропустити це святоМожете самі їм запропонувати. Вони поламаються і запропонують