Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І йобом їх не токнеВ области-да, уже 2 месяца, как обрезают людям свет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І йобом їх не токнеВ области-да, уже 2 месяца, как обрезают людям свет
ты ж в курсе, что, чтобы не отрезали, человек взял кредит, так что ....І йобом їх не токне
займались би в мене таким, я б ще розумів... але у вас... як не рузькій мір гасить світло то наші притрушені.ты ж в курсе, что, чтобы не отрезали, человек взял кредит, так что ....
Нажаль.займались би в мене таким, я б ще розумів... але у вас... як не рузькій мір гасить світло то наші притрушені.
Крч все як завжди "для людей"
Обещают скоро тариф на электроэнергию поднять а у меня и так насчитывает много, но до кредита не дойдет так как уже понабиралНажаль.
Вчора десь в новинах читала , що прогнозують взяття кредитів, якщо відмінять субсідії, а тарифи будуть зростати
Придется жить с одной лампочкой ))Обещают скоро тариф на электроэнергию поднять а у меня и так насчитывает много, но до кредита не дойдет так как уже понабирал
займались би в мене таким, я б ще розумів... але у вас... як не рузькій мір гасить світло то наші притрушені.
Крч все як завжди "для людей"
Хто сказав?Мы же должны соответствовать евротарифам.. а куле ))
Это же не говорит, что цена не должна соответствовать рыночной европейской. Шляпа в обшем )Хто сказав?
Ми до війни були найбільшим постачальником дешевої електроенергії в єуропу
Просто дехто нажертись не може.
Звичайно... тільки в нас трішки війна якось сталасьЭто же не говорит, что цена не должна соответствовать рыночной европейсклй. Шляпа в обшем )
Кого волнует ...Звичайно... тільки в нас трішки війна якось сталась
Мало би всіх.Кого волнует ...
Але не так сталося, як бажалося. ОтМало би всіх.
Судовий наказ у вас? Чого не скасовували?В мене по опаленню та воді подали в суд, ну і відповідно далі до виконавців.
А є сенс? Це ж не МФО, а комуналка, тобто платити всерівно прийдеться. По ком. послугах, взагалі як це все відбувається щодо скасуванння суд. наказу?Судовий наказ у вас? Чого не скасовували?
Я по коммуналке сносила с юристом с форума. Все удаленно делается. Просто если не снесете, это будет блок счетов и прочие прелести.А є сенс? Це ж не МФО, а комуналка, тобто платити всерівно прийдеться. По ком. послугах, взагалі як це все відбувається щодо скасуванння суд. наказу?
Дякую за відповідь. Ну я надалі буду знати, якщо ще хтось подасть в суд, поки одне впровадження закрив, по іншому плачу частинами, рахунки поки не блокували.Я по коммуналке сносила с юристом с форума. Все удаленно делается. Просто если не снесете, это будет блок счетов и прочие прелести.
Мониторьте судовую владу)Дякую за відповідь. Ну я надалі буду знати, якщо ще хтось подасть в суд, поки одне впровадження закрив, по іншому плачу частинами, рахунки поки не блокували.