Чи правда, що можуть телефонувати з поліції?

• Автор теми Автор теми YulK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

YulK

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
9
Бали
283
YulK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,форумчани.Сьогодні зателефонувала до мене мама(вона проживає у Вінниці),а я в Тернопільській обл.і каже-що до неї звонив хтось з міліції,запитував чи вона знає(мене)назвали прізвище,чи можливо таке????ще нечула такого,або можливо щось пропустила???дайте будь ласка,пораду,чи таке є?дякую.

Доброго дня,форумчани.Сьогодні зателефонувала до мене мама(вона проживає у Вінниці),а я в Тернопільській обл.і каже-що до неї звонив хтось з міліції,запитував чи вона знає(мене)назвали прізвище,чи можливо таке????ще нечула такого,або можливо щось пропустила???дайте будь ласка,пораду,чи таке є?дякую.
до вас ще будуть дзвонити і з сбу, і з міської ради... можуть навіть з нацбанку дзвонити

Ооо, это ж мой знакомый следак с быстрозайма ???

Посоветуйте маме не вестись на подобного рода инсинуации. Мошенники могут представляться кем угодно с целью запугать

дзвонілки мфо можуть собі придумувати різну діч, їм головне, щоб ви почали боятись, і швиденько побігли платити

Посоветуйте маме не вестись на подобного рода инсинуации. Мошенники могут представляться кем угодно с целью запугать
Так і сказала їй,переважно вона не відповідає але сьогодні вона вирішила поспілкуватись?

Ну маме страшно, предупредите что это всякая чепуха дурная вас на деньги хочет развести. Эта паскуда пол часа мне пыталось доказать что оно следователь, но сдалось по итогу. Смешной ушлепок был, аминь ?
Знов Ларіну не йметься?))
Инспектор Гаджет)))

Так і сказала їй,переважно вона не відповідає але сьогодні вона вирішила поспілкуватись?
нехай мама купить собі нову карточку - і буде чистий спокій. ціна питання 70 грн.

дзвонілки мфо можуть собі придумувати різну діч, їм головне, щоб ви почали боятись, і швиденько побігли платити
За той час поки я в прострочці,вже давно(тихенько курю в стороні)але оточуючі яким звонять і пишуть вже під....ли трошки дурними питаннями(((

Доброго дня,на форумі давно,маю 22 мікрозайма,всі в прострочці,вже тиждень не беру від них трубку.Але сьогодні на емейл прийшов лист,чи варто його боятися,піскажіть

Вкладення

• Screenshot_2021-10-20-16-55-10-641_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2021-10-20-16-55-10-641_com.google.android.gm.webp
    148.4 Кб · Перегляди: 41
на форумі давно,маю 22 мікрозайма,всі в прострочці,вже тиждень не беру від них трубку.
Добрый! Просрочкам только неделя, но на форуме давно? )

сьогодні на емейл прийшов лист,чи варто його боятися,піскажіть
Бояться не стоит, мониторьте официальные реестры.

На форумі, просто читала і сама себе заспокоювала.Просрочкам вже місяць ...
Тоді ще підкажіть як моніторити ці реєстри? Бо маю двох діток, наразі в декретній відпустці

Бо маю двох діток, наразі в декретній відпустці
лишняя информация, которую можно оставить при себе)
Нелена, избавляйтесь от привычки выдавать о себе инфу во всеуслышание!
Тоді ще підкажіть як моніторити ці реєстри?
рановато ещё

Так як я тут новачок,пише одна контора що буде в сільську раду запит подавати.Можуть чи ні?

Назад
Угорі