Алька
Форумчанин
- Дописи
- 70
- Реакції
- 27
- Бали
- 33
Алька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Заблокируйте в вайбере и не переживайте. Одна из самых ненапряжных конторВсім привіт ) таких смс в мене ще не було , більше ніж пів року просрочки у 11 мфо і тут приходить така смс
Зразу так і зробила , але цікаво чи подадуть все ж таки в суд . Суму брала десь до 4 тис а виплатила десь 2Заблокируйте в вайбере и не переживайте. Одна из самых ненапряжных контор
В мене зараз Слава Богу всі притихли , бо наярювала всім , і тиск був з усіх сторін , досі не можу заспокоїтись після всьогода хрен их знает.. они чего-то очень тихо сидят.
В мене просрочка теж в Качай... На початку наярювали, писали смс.. А зарез тихо..мені вони странні..Може хтось вже з ними шось мав?Всім привіт ) таких смс в мене ще не було , більше ніж пів року просрочки у 11 мфо і тут приходить така смс
Набір дибілізма, вдумайтесь: суд, коллектори, нбу, виїздна група, все накупу. А штраф в нбу це вопше жесть, вищий пілотаж ідіотизму.Всім привіт ) таких смс в мене ще не було , більше ніж пів року просрочки у 11 мфо і тут приходить така смс
У меня по качай гроши с декабря 2018 просрочка и тишина, крайне редко робот звонитда не переживайте вы за них, ничего не будет, суда и жалоб они сами боятся как огня, так как там куча нарушений и рыльце в пушку..чего одна их страховка стоит. а звонят редко потому что система полностью автоматизирована и работает на автомате, там и сотрудников нет воовсе, поэтому некому заниматся должниками. самое страшное что может случится это продажа Фактору..но Фактор и тот не особо хочет покупать их договора
Я мав, послав їх пару раз. Хотя вони і не хамили. Четвертий місяць тишина, тільки смс з брєдятіною інколи.В мене просрочка теж в Качай... На початку наярювали, писали смс.. А зарез тихо..мені вони странні..Може хтось вже з ними шось мав?
аналогично. если б все такими были каккачай гроши мы бы горя не зналиУ меня по качай гроши с декабря 2018 просрочка и тишина, крайне редко робот звонит

ага..если будет суд тогда зачем вообще коллекторы и выездная группа? где логика?Набір дибілізма, вдумайтесь: суд, коллектори, нбу, виїздна група, все накупу. А штраф в нбу це вопше жесть, вищий пілотаж ідіотизму.
І вопше, забийте на всіх. Я вже скільки пишу шо це клоуни, а такі писульки це підтверджують.
идти на допросПрислали что подали на меня в полицию и допрос 15.10как на ето реагировать?
уточнили в какой участок?Ничего не будет. Мне тоже такое писали, а после напишут что будет визит по долгу, а через день пришлют смс что склали протокол про переховування и на такое-то там число пойдет заява в полицию за фактом шахрайства. А спустя три недели прислали смс что есть заочное решение суда. После этого мне пару раз только звонил робот и на этом все затихло.Прислали что подали на меня в полицию и допрос 15.10как на ето реагировать?
мне прислали письмо с такой суммой!А.брала 1900 грнНичего не будет. Мне тоже такое писали, а после напишут что будет визит по долгу, а через день пришлют смс что склали протокол про переховування и на такое-то там число пойдет заява в полицию за фактом шахрайства. А спустя три недели прислали смс что есть заочное решение суда. После этого мне пару раз только звонил робот и на этом все затихло.
Я брала вондесь до 4000 тис. Була прострочка місяць, це була моя перша прострочка , я сама до них звонила але вони не відповідали, потім через місяць почали звонити , я прокидалась і засипала з ними, хотіли десь 12000 тис . Позичте і спіть спокійно))В мене просрочка теж в Качай... На початку наярювали, писали смс.. А зарез тихо..мені вони странні..Може хтось вже з ними шось мав?
Талион плюс- это манивео в одном лице,типа сами себе продали)))Я брала вондесь до 4000 тис. Була прострочка місяць, це була моя перша прострочка , я сама до них звонила але вони не відповідали, потім через місяць почали звонити , я прокидалась і засипала з ними, хотіли десь 12000 тис . Позичте і спіть спокійно))
Я позичила, заплатила суму як на полонгацію, майже 8000. І все...
Більше не плачу,, важаю що для них і так вистаче, вони звонять но я не спілкуюсь з ними. Не знаю що буде далі((
У мене в іншіх сумніша стуація...
Таліон плюс прислав щоб готувала я або ррідні 33745,92 бо вони приідуть, а мені кредіт лайф щось писав що продав долг прострочка майже 2 місяця брала 1500
Може ще хтось продав? Но в лк кредіт лайф зайти не можу , пароль не помню, а змінити не дає пише не можливо...
Не можу побачити ситуацію..
Тоді все зрозуміло, даже переживати не буду вони з 5000 хотіли 25тсТалион плюс- это манивео в одном лице,типа сами себе продали)))
???и не собираюсь, новичок я в етих смсидти на допросуточнили в какой участок?