Чи потрібні запити в МФО - 2.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я вмію аналізувати і слухати досвідчених людей. Потім трохи думати. В результаті виходить непоганий результат.
Я не видумую велосипед. У того самого Меркато для прикладу на сайті все є.
Так Вы его,сын!

Все тайна відкрита!)

О, так Вы волшебник последователь Меркато...
На сколько страниц получился запрос?)))
И Вы так и не ответили про то получили ли его в мфо... Наверняка же с уведомлением отправляли, как учит юрист.

И Вы так и не ответили про то получили ли его в мфо... Наверняка же с уведомлением отправляли, как учит юрист.
Пфф хіба загадками говорити буде)))

Кума,так это новый львовский волшебник!
Kredit_s, автор,чего Вы молчите,снова?

Лінь коментувати.. Правильно болт сказав,про такий тип людей в минулій темі

Вкладення

• IMG_20200618_214326.webp
    IMG_20200618_214326.webp
    30.3 Кб · Перегляди: 45
Я вмію аналізувати і слухати досвідчених людей. Потім трохи думати. В результаті виходить непоганий результат.
Я не видумую велосипед. У того самого Меркато для прикладу на сайті все є.
Я Вам вірю, що закрили, бо це єдине МФО, яке повернуло мені переплату після мого звернення в Нацком. І я не надсилала ніяких документів. Нацком сам їм запит робив.

Дрімуче і войовниче Невігластво)))

Лінь коментувати.. Правильно болт сказав,про такий тип людей в минулій темі
А давайте Вы не будете следовать дурному примеру типировать людей...
Я рада Вашему успеху! Огорчает только то, что подобный случай это редкое исключение из практики отправки запросов в мфо...
И Болт, кстати, активный противник запросов))) ?
Дрімуче і войовниче Невігластво)))
Фи, как некультурно :beee:

А давайте Вы не будете следовать дурному примеру типировать людей...
Я рада Вашему успеху! Огорчает только то, что подобный случай это редкое исключение из практики отправки запросов в мфо...
Джуна, я нічим не хотів вас образити. Людей, я розподіляю по типам, для себе особисто. Для того, щоб не витрачати час на спілкування з тим, з ким не має сенсу розмовляти

Кто невиглас?.
Мы поx#исты- мошенники. Закрыли тебе сарай-хату радуйся. А нам если честно пофиг)
Я розумію, що ви не читаєте, те що пишуть, закрили не мені...

Джуна, я нічим не хотів вас образити. Людей, я розподіляю по типам, для себе особисто. Для того, щоб не витрачати час на спілкування з тим, з ким не має сенсу розмовляти

Я розумію, що ви не читаєте, те що пишуть, закрили не мені...
Тем более, все индивидуально. Кому помогли кому нет сути того что на них Юрысты рубят бабло не меняет. У кого денег много пусть обеспечивают юристов работой их право. У кого их нет пусть включают мозги.

Ну це зрозуміло - він же "судовий юрист ".)
Розумієте - це як в бою. На довгій дистанції - одна зброя, на короткій інша., а в рукопашке - локти і коліна.)

Джуна, я нічим не хотів вас образити.
Я для себе
Для себе, а написали в повідомлені мені... Я тим паче не хотіла Вас образити, лишень отримати просту відповідь на пряме запитання ?
Сподіваюсь, Ваш успіх з Авентусом буде не єдиним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі