Чи погоджуються на оплату частинами без виконавця після суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В кого був досвід з ними домовитись про сплату частинами після суду. Хочаб на частини 3,4. З усіма конторами після суду домовлялась. А в цій темі по кредит капіталу не бачу щоб хтось з ними домовився без виконавця. Для мене це дуже важливо не можу допустити блокування карток.

В кого був досвід з ними домовитись про сплату частинами після суду. Хочаб на частини 3,4. З усіма конторами після суду домовлялась. А в цій темі по кредит капіталу не бачу щоб хтось з ними домовився без виконавця. Для мене це дуже важливо не можу допустити блокування карток.
я з кредит капітал не могла домовитися

Останнє редагування:
А з ЕАПБ вдалось домовитись на оплату частинами без вiдкриття вп?

Так. Без проблем. Платила майже рік їм а то і більше. Хоч сума була невелика. По електронці
Я написала на ел.пошту, Але менi прислали тiльки реквiзити для оплати повноi суми i бiльш нiчого. А Ви на яку почту писали?

Я написала на ел.пошту, Але менi прислали тiльки реквiзити для оплати повноi суми i бiльш нiчого. А Ви на яку почту писали?
На основну у них на сторінці. Я писала що хочу платити частинами і суму яку можу платити. Вони норм погодили. Даже гарантійний здається прислали

Підкажіть будь ласка, оплатила кк згідно рішення суду як тільки набрало законної сили, відправила квитанцію про оплату до суду та на ел. пошту кредит капіталу ,вони зафіксували оплату. Пройшло півроку вже,ось приходить сповіщення в ел.суді що подали заяву вони на видачу виконавчого документу
Як бути? Оплачувати вже ж .

Підкажіть будь ласка, оплатила кк згідно рішення суду як тільки набрало законної сили, відправила квитанцію про оплату до суду та на ел. пошту кредит капіталу ,вони зафіксували оплату. Пройшло півроку вже,ось приходить сповіщення в ел.суді що подали заяву вони на видачу виконавчого документу
Напишіть мабуть краще в темах юристів.

"Стандартна" фатальна помилка - оплата безпосередньо стягувачу, коли є судове рішення. Платити можна тільки на депозитний рахунок виконавчої служби чи рахунок приватного виконавця. Інакше великий ризик подвійної оплати. Спробуйте тепер довести, що це не був ваш благодійний внесок бідному тигіпку, а не зідрана ним з Вас сума "з запасом"...

Назад
Угорі