Чи подає до суду зараз Алекс кредит?

т.е. они подали в суд, адвокат написал отзыв и на этом они угомонились?
Ну я суд выиграл и на этом все что они ещё могут сделать они и так вернули мне судовой сбор по отмене исполнительной надписи плюс сами в суд подали судовой сбор оплатили и проиграли на этом

Ну я суд выиграл и на этом все что они ещё могут сделать они и так вернули мне судовой сбор по отмене исполнительной надписи плюс сами в суд подали судовой сбор оплатили и проиграли на этом
а кредит от какого года был?

У мене прострочка була 7000 ,запропонував їм заплатити тіло кредиту 800 грн. І все ,вони погодилися,кредит закрили ,але тепер у них в чорному списку

У мене прострочка була 7000 ,запропонував їм заплатити тіло кредиту 800 грн. І все ,вони погодилися,кредит закрили ,але тепер у них в чорному списку
а Вы что собирались опять взять займ?)

Вам повезло . В мене тіло 15000 нарахували 65000, 5 місяців просрочки десь. Нічого нормального не пропонують ,тільки розбити цю суму на 6 місяців ?. Якби запропонували тіло ,я б напевно сплатила ,а так дуже захмарні відсотки. Вони та кончена монетка найбільше нарахували %. Всіх закривала за тіло та адекватний не високий процент ,або лише тіло.

Вам повезло . В мене тіло 15000 нарахували 65000, 5 місяців просрочки десь. Нічого нормального не пропонують ,тільки розбити цю суму на 6 місяців ?. Якби запропонували тіло ,я б напевно сплатила ,а так дуже захмарні відсотки. Вони та кончена монетка найбільше нарахували %. Всіх закривала за тіло та адекватний не високий процент ,або лише тіло.
Та закриєте ви їх, до вас ще потрібна розсилка не дійшла)))

Підкажіть, будь ласка, якщо є незакритий кредит від Алекс кредит, вони зараз можуть подати до суду чи просто продають колекторам? Тіло кредиту 5000, останній раз випрашували 19000. Таку суму я їм не хочу платити, бо то вже занадто, враховувати що було декілька пролонгацій приблизно на суму 10000.
У меня просрочка в Алексе с середины 2021 года. В суд не подавали и вообще где-то они потерялись.

Через пів року чи більше чуть запропонують точно ,та й вони доречі і не нагадували особливо про те що я їм винен ,тільки листи приходили на пошту ,а родичам не дзвонили ,тому як варіант почекати пів року +- та перевіряти пошту ,мені просто на пошту прийшло повідомлення що якщо оплачу тіло то вони закриють кредит
а Вы что собирались опять взять займ?)
Так ,вже було в Алекскредит так , прострочка 3 місяці була та я закрив ,і знову зразу подав заявку і дали тоді
А скільки часу пройшло?
Брав в 11місяці 22року ,лист про те що вони готові закрити кредит за тіло лише прийшов 30.06.2023

Та закриєте ви їх, до вас ще потрібна розсилка не дійшла)))
Можливо ,з 17 мфо Алекси ,Монетка ,Money4u та Банана кошмарили все оточення . Алекси та Монетка навіть людей яких я особисто не знала, чи бачила 1 раз у житті ,дістали всіх ур*ди. Досі наярюють мені та батькам . Але після того, що вони устроїли ,максимум за тіло закрию чи хай подають до суду .

Можливо ,з 17 мфо Алекси ,Монетка ,Money4u та Банана кошмарили все оточення . Алекси та Монетка навіть людей яких я особисто не знала, чи бачила 1 раз у житті ,дістали всіх ур*ди. Досі наярюють мені та батькам . Але після того, що вони устроїли ,максимум за тіло закрию чи хай подають до суду .
Я вже навіть не вибираю хто з них кращий, усі напаяні, усіх тільки за тіло, по часу не орієнтуюся, колись закрию)

За цей рік дві справи по стягненню... але з позитивного : їм дали ляпаса в касаційному і відмовіили... і вони в процесі суду за кримінальне правопорушення )))
Однією із інкрімінуємих статей є якраз славнозвісна 190, якою вони нас лякати полюбляли.
Земля все ж таки кругла :beach:
Прикольно. А є номер справи, або рішення касаційного суду з цього приводу?

Назад
Угорі