Чи плануєте взагалі колись платити і закривати...

• Автор теми Автор теми Lika.ar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Кто што может сказать за грошик.
Post automatically merged:

Грошик ,кредит плюс, кешпоинт воопще раздел брада 3000 в марте досих пор плачу как написать письмо чтоб закрыть за пролонгации.
А чего все ещё платите пролонгации?

Хто може сказати за таліон плюс

Угу... Вчера читал- уже в Украине "мертвяков" насобиралось на 500млрд грн ))) Не знают, что с ними делать.
Підвищити зарплати до європейських, не знають вони ,що робити з нами. Хіба б ми набирали стільки кредитів, якби життя було нормальне? Все від ніщенського рівня життя. Хай думають краще, як закон урегулювати про колекторську діяльність і т.д., а не поповнювати армію боржників гестапівськими методами тиску на нас.

Угу... Вчера читал- уже в Украине "мертвяков" насобиралось на 500млрд грн ))) Не знают, что с ними делать.

Дефолт и гиперинфляция спишет. Ну и/или война.

Сейчас дефолта нет и гривна ещё - вполне себе деньги, даже укрепляется. Но всё резко может измениться в любой момент. И долги - последнее, о чём придётся думать, "когда начнётся".

А уж война - всегда всё списывала...

Підвищити зарплати до європейських, не знають вони ,що робити з нами.
Для государства это околофантастическое, - деньги где взять? Это примерно как для каждого тут - погасить сразу все займы.

Могут, конечно, напечатать денег и всем раздать, чтобы все стали миллионерами (как в 1992-94, если не ошибаюсь) и смогли все свои долги погасить гривневые... Но мне кажется, это очень плохая идея: долгов не будет, но вокруг будет такая ж-а (вплоть до реального массового голода), что лучше бы были долги.

Хіба б ми набирали стільки кредитів, якби життя було нормальне? Все від ніщенського рівня життя. Хай думають краще, як закон урегулювати про колекторську діяльність і т.д., а не поповнювати армію боржників гестапівськими методами тиску на нас.

Вообще, ситуации бывают разные совершенно, но лично у меня долги вызваны, как я считаю, совершенно предотвратимыми ситуациями:
нет возможности снимать жилье в городе и категорически не хочется жить с родителями - надо ехать в деревню, там значительно проще выжить. Я для себя вижу впереди только такой путь. В городе будет всё сложнее и сложнее выживать.

Останнє редагування:
Планирую 3 закрыть. Тела не большие, бесят звонками на работу. Ещё 6 идут лесом.

Підвищити зарплати до європейських, не знають вони ,що робити з нами. Хіба б ми набирали стільки кредитів, якби життя було нормальне? Все від ніщенського рівня життя. Хай думають краще, як закон урегулювати про колекторську діяльність і т.д., а не поповнювати армію боржників гестапівськими методами тиску на нас.
Це при тому , що в самій бідній країні Європи , найвища відсоткова ставка по кредитам...

Недавно батьки були в юриста, той сказав що ігнор ні до чого не приведе, потрібно домовлятись, бо рано чи пізно платити все одно доведеться і "скапати" не вийде... Цікавить ваша думка. Прострочка по 5 кредитах близько 5 місяців, зараз поки лишедзвонять і залякують листами...
Я теж була в такого юриста, який ще гірше мене перелякав і ще й назвав шахрайкою. Ще й взяв 200 грн за консультацію. Він нічогісінько не знав про МФО... І добре, що я на форум натрапила, бо вже би знову бігла перезичувати і закривати. Закривати буду через суд.

Недавно батьки були в юриста, той сказав що ігнор ні до чого не приведе, потрібно домовлятись, бо рано чи пізно платити все одно доведеться і "скапати" не вийде... Цікавить ваша думка. Прострочка по 5 кредитах близько 5 місяців, зараз поки лишедзвонять і залякують листами...
Ходила на безоплатну правову допомогу сказали тіло заплатити треба а так ігноруйте не розмовляйте толку ніякого тільки нерви. Говорять оплатити і чеки зберегти якщо в суд продадуть щоб було з чим іти , але кажуть в суд рідко подають.в мене їх багато і в чоловіка теж )

Мартиник, в селі не кругом є робота. В деяких селах, зовсім немає ніякої роботи. Моя сестра в 90-х роках, коли були важкі часи, талони, купони продала квартиру, купила недобудований будинок, але там 25 сотих городу. Теж думала, що буде легше жити. Так, щось виросло, щось згоріло, забило градом. Мають газ, але топлять пічку, бо немає ні роботи, ні грошей на газ. Картоплю гарно їсти, але щось треба одягати на себе, купувати щомісяця якісь потрібні та необхідні речі. Чоловік перебивається тимчасовим заробітком. Отаке життя в селі, немає ані медицини, нічого. А саме страшне, що від такого життя виїхали всі до Польщі на заробітки. Так що, народ, скоро і картоплю нікому буде вирощувати. В селі лише старики та діти. Я просто в шоці.

А
А ще подивіться програму говорить україна кредитних полон в кінці там юрист говорить на всю країну так що розслабтесь трохи)))

Грошик ,кредит плюс, кешпоинт воопще раздел брада 3000 в марте досих пор плачу как написать письмо чтоб закрыть за пролонгации.
Теж маю Грошик, не плачу нічого, не маю інфи про цю мфо

А

А ще подивіться програму говорить україна кредитних полон в кінці там юрист говорить на всю країну так що розслабтесь трохи)))
то шоу! там потрібно так говорити. та й закони чучуть помінялись. я дружині коли розповів вона теж це дивилась. допомогло. я більше за неї переживаю

Теж маю Грошик, не плачу нічого, не маю інфи про цю мфо
напишу одне! мені не дав

Ну і ще: в перші пару днів просрочки спілкуються нормально, на 4-5 ий день дзвонять всілякі виродки і хамлять по повній. Тепер не знаю, що вони там і як) бо заблоковані всі номера

Планирую сразу разобраться с банками, затем договариваться на тело в тех МФО ,где не было пролонгаций . А где были-забью, буду ждать суда.

Дефолт и гиперинфляция спишет. Ну и/или война.

Сейчас дефолта нет и гривна ещё - вполне себе деньги, даже укрепляется. Но всё резко может измениться в любой момент. И долги - последнее, о чём придётся думать, "когда начнётся".

А уж война - всегда всё списывала...

Для государства это околофантастическое, - деньги где взять? Это примерно как для каждого тут - погасить сразу все займы.

Могут, конечно, напечатать денег и всем раздать, чтобы все стали миллионерами (как в 1992-94, если не ошибаюсь) и смогли все свои долги погасить гривневые... Но мне кажется, это очень плохая идея: долгов не будет, но вокруг будет такая ж-а (вплоть до реального массового голода), что лучше бы были долги.

Вообще, ситуации бывают разные совершенно, но лично у меня долги вызваны, как я считаю, совершенно предотвратимыми ситуациями:
нет возможности снимать жилье в городе и категорически не хочется жить с родителями - надо ехать в деревню, там значительно проще выжить. Я для себя вижу впереди только такой путь. В городе будет всё сложнее и сложнее выживать.

дефолд уже наступил если не знал

Нужно было собирать информацию о заёмщике до того, как выдавать кредит, а не пытаться в "грязном белье" уже после просрочки, звоня соседям, родственникам и т.д. и т.п.
Сами же давали деньги, их же ведь эти 500 млрд никто не украл. Никто ведь не пришёл, со стола не взял без спроса.

LeTa, ну да в кешпоинте всетаки живая подпись. Много смотрела читала а что конкретно делать не пойму мозг наверно закипел.

Рибери, верно. Сказано

JaneDoe, а если через суд. Всю суму сразу надо или на кокоето время раскидают

LeTa, ну да в кешпоинте всетаки живая подпись. Много смотрела читала а что конкретно делать не пойму мозг наверно закипел.

Рибери, верно. Сказано

JaneDoe, а если через суд. Всю суму сразу надо или на кокоето время раскидают
Если работаете официально , по решению суда, будут забирать от 20 до 50проц. С зарплаты до полного погашения. В случае если вы не трудоустроены официально точно не знаю, возможно через какое то время исполнительная служба закроет дело, либо конфискация записанного на Вас имущества (если таковое имеется).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі