Чи підлягають вони лікуванню?

• Автор теми Автор теми Hector
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K

Hector

Форумчанин
Дописи
387
Реакції
1100
Бали
498
Hector не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні на 16й день прострочки закрив цих припадочних! Що я тільки не чув! Вони там дійсно якісь не врівноважені,кричать і не дають слова сказати...От я собі подумав:хто може собі взяти за дружину таке створіння? Треба посилювати охорону в пс*х диспансерах:vinsent:
FB_IMG_1579810917534.webp

Сьогодні на 16й день прострочки закрив цих припадочних! Що я тільки не чув! Вони там дійсно якісь не врівноважені,кричать і не дають слова сказати...От я собі подумав:хто може собі взяти за дружину таке створіння? Треба посилювати охорону в пс*х диспансерах:vinsent:
FB_IMG_1579810917534.webp
Вы серьезно так обеспокоены их психическим здоровьем? Тема для чего?

FB_IMG_1579810917534.jpg
Вы же заплатили им,а значит они лучшие))

Так закрив,бо є одна шваль з мого населеного пункту яка працює у них...Вони пробили номера людей ,яких я 10 років назад в останнє бачив...

Так закрив,бо є одна шваль з мого населеного пункту яка працює у них...Вони пробили номера людей ,яких я 10 років назад в останнє бачив...
И что? У вас больше нет кредитов?

І Ви злякалися тої швалі?
Скільки у вас є ще кредитів? Яка прострочка?

А, ну тогда все понятно... Значит просто Вы точно знаете, что она из психбольницы?

и шо? На вас нормально заработали. Так держать! Страна должна знать своих героев! Вы - молодец!

Вкладення

• unnamed (2).webp
    unnamed (2).webp
    20.9 Кб · Перегляди: 36
Ще 7 штук,прострочки до двох місяців. Тої швалі я не боюся,просто в мене є підозра що вона зливає деякі контакти..
Вы сейчас серьезно? Тема создана ,что Шг самые страшные? Четвертый месяц у них просрочка и все хорошо

Ще 7 штук,прострочки до двох місяців. Тої швалі я не боюся,просто в мене є підозра що вона зливає деякі контакти..
Які ще є?
До речі,яке тіло в шг було і скільки заплатили?

Не одна шваль так другая :ahaha: , я с ними и не разговаривала .А вот что мне интересно ,у кого много шараг было ли такое что прям половина или большая часть мфошников названивали одному и тому же человеку?К примеру 5-10 разных МФО задалбовали одного человека?

Так тем более. Узнать где территориально сидят и спалить офис на...х:saint:. У Вас её телефончик есть? Хочется поболтать по душам?

Назад
Угорі