Чи передає А-банк інформацію приватним виконавцям?

• Автор теми Автор теми Дівчина2332
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
це приватний банк і правила і зобов"язання трохи інакші.
Про прикріпленого виконавця я зрозуміла,а от тут поясніть ,будь ласка,різницю між приватними і державними банками.
Вірніше,різницю в правилах та зобов'язаннях.

По рішенню суду чи появі якогось виконавчого проваддення, "прикріплений" виконавець дає запит в систему асвп чи як там називаєся,і лише ті банки зобовязані блокувати рахунки. Які не підключені-не зобов"язані. Як варіант,А Банк можливо і блоканув би рахунок,якби на момент запиту,я був би їх кліентом.
Але з ними можна вирішити деякі питання,бо це приватний банк і правила і зобов"язання трохи інакші.
Ты уж извини, НО КАКУЮ ЖЕ ХРЕНЬ ТЫ НАПИСАЛ :))))

Если исполнитель направит бумагу, то они ОБЯЗАНЫ заблокировать счёт. И как бы ты там грамотно не общался - это всё до одного места. Да, автоматически не заблокируют, т.к. их нет в АСВП, но вот по запросу блоканут и не предупредят, что бы ты денюжки вывел.
Приватный банк подчиняется тем же законам, что и государственный. Единственная разница - это фонд гарантирования вкладов (его в приватном банке может не быть).

Маю виконавчі написи, картки заблоковано. Лише А-банк не заблокував рахунки. Сьогодні в онлайн-банкінгу А-банку мені довелось відкрити валютну картку, мені прислали договір на відкриття рахунку. Приватний виконавець може про це дізнатись, вони надсилають ці дані кудись?
теж не блокували там але коли е чи назрівають виконавчі провадженя можно навідкривати де заманеться картки , то дест точно не будуть блокувати але якщо тільки приват-монобанк та ощад то печалька

Назад
Угорі