Чи можуть забрати майно по виконавчому напису

• Автор теми Автор теми Настя@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 551

Настя@

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
126
Настя@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добоого дня. Сьогодні прийшов лист від виконавця. Напис висить уже більше 3х років, але так як ніде не працювала то і взяти було нічого. Дім на мені. І от сьогодні прийшов лист про арешт нерухомого майна. Що мені робити? Це можуть прийти описувати?

Вкладення

• IMG_20250402_190405.webp
    IMG_20250402_190405.webp
    911 Кб · Перегляди: 66
  • IMG_20250402_190359.webp
    IMG_20250402_190359.webp
    824.3 Кб · Перегляди: 72
Добоого дня. Сьогодні прийшов лист від виконавця. Напис висить уже більше 3х років, але так як ніде не працювала то і взяти було нічого. Дім на мені. І от сьогодні прийшов лист про арешт нерухомого майна. Що мені робити? Це можуть прийти описувати?
Обращайесь к адвокату, сносите инн. Земельный участок может попать под реализацию

Доброго дня!Чи можуть забрать єдине житло за борги 30 МФО,враховуючи що працюю неофіційно і ще не оформила спадщину на це житло??

Доброго дня!Чи можуть забрать єдине житло за борги 30 МФО,враховуючи що працюю неофіційно і ще не оформила спадщину на це житло??
Повинно бути 1 вп на суму більше 160 тис. Вони не сумуються. І то складно зпбрати житло

Повинно бути 1 вп на суму більше 160 тис. Вони не сумуються. І то складно зпбрати житло
Вітаю!Скажіть будь ласка,що мені чекати,поки не маю можливості гасити,бо після похорон Мами,не можу оговтатися,щей чоловік на інвалідній колясці,але не на групі

Вітаю!Скажіть будь ласка,що мені чекати,поки не маю можливості гасити,бо після похорон Мами,не можу оговтатися,щей чоловік на інвалідній колясці,але не на групі
сколько мфо/банков, какая задолженность, какая просрочка?

вам - нигде.
Ну, сейчас будут телефонировать и настырно предлогать вернуть, начиная с месяца просрочки продавать коллекторам, предлагать списание. С 3го месяца будут уже давать тело. Берите свои МФО, смотрите темы на форуме там все описано кто и как себя ведёт.

Ну ваши жизненные обстоятельства никого интересовать не будут.

Назад
Угорі