чи можуть за борги з квартирою щось зробити?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 948

Анастасия Нар

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
17
Бали
8
Анастасия Нар не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок. Обирайте правильно розділ для розміщення теми
Доброго дня, форумчані.
Підкажіть, така скрутна ситуація: маю багато микрозаймів, загальна сума десь 68000 гривень. Ще маю нерухомість (на мене оформлено пів квартири, ділю з батьком).
Підкажіть, чи можуть за борги з квартирою щось зробити? Як це можна уявити взагалі?

Не можуть. Навіть, якщо і в суд подадуть та раптом програєте - в вас сума не така велика, щоб за майно переживати.

1727598090993.webp
пишу з квартири, все окей, всі 3 кімнати підконтрольні

В мене тільки мохната колекторка вважає, що то її квартира і я живу в неї в гостях.
В мене діджи фінанс грозяться за 27 тисяч забрати майно,.Цікаво,вони вкурсі,що воно вже давно переписано,а з мене можна взяти 20 відсотків із зп,і то,якщо програю в суді.Вони ніяк не зрозуміють,за 4 роки прострочок 27 не заплатила з тіла 5,то і за наступні 4 теж не заплачу,максимум тіло,а то і пів...

В мене діджи фінанс грозяться за 27 тисяч забрати майно,.Цікаво,вони вкурсі,що воно вже давно переписано,а з мене можна взяти 20 відсотків із зп,і то,якщо програю в суді.Вони ніяк не зрозуміють,за 4 роки прострочок 27 не заплатила з тіла 5,то і за наступні 4 теж не заплачу,максимум тіло,а то і пів...
В мене шото вони підустали. Давно не чув їх. Треба спитати чи в них все добре

В мене шото вони підустали. Давно не чув їх. Треба спитати чи в них все добре
Ой,про мене вони не забули..то 190 статтю КК України присилають,то пишуть що я взяла кредит без цілі повернення,тепер прислали що стягнуть моє майно в рамках судового рішення..Я вчора носків упаковку купила,можу їм віддати старі,без дирочок,чистенькі...може виставлять на аукціон...:lol::lol::lol:

Доброго дня, форумчані.
Підкажіть, така скрутна ситуація: маю багато микрозаймів, загальна сума десь 68000 гривень. Ще маю нерухомість (на мене оформлено пів квартири, ділю з батьком).
Підкажіть, чи можуть за борги з квартирою щось зробити? Як це можна уявити взагалі?
могут. Приехать и вымыть. Всё.
Остальное то пугалки. У меня долгов было тысяч на 300 и шо?)) И ни-че-го.

Доброго дня, форумчані.
Помилочка. Подивилась свій рейтинг, вже 89 000.
А колектори дзвонили, казали взагалі за 65.
Не можуть. Навіть, якщо і в суд подадуть та раптом програєте - в вас сума не така велика, щоб за майно переживати.
А якщо я дізналась, що сума боргу 89 000?

Супер, дякую. :)
Бо мої вже прям на паніку кинулись, мов хату заберуть, сім'ю на вулицю вижинуть.

Супер, дякую. :)
Бо мої вже прям на паніку кинулись, мов хату заберуть, сім'ю на вулицю вижинуть.
ох, я розумію ваш стан, сама така була в 2020, пішла до нотраіуса і частку квартири сина переоформила на себе, зараз на сина в суд моно подав, там сума не велика, але на ньому нічого немає, хай з його картки змімають, якщо там будуть гроші

А якщо я дізналась, що сума боргу 89 000?
Ви рахуйте загальну суму не по хотєлках МФО, а по сумі тіл.
А то в батька колись бистрозайм нарахував з 3к десь в районі 300 тисяч.
А потім на пошту приходили листи, де просили за 50% тіла закрити.

Ох, нічого ж собі! А в звіті УБКІ на якій строчці можна глянути саме тіло?
І чи правильно взагалі рахувать лише то тіло кредиту, а на процент гучно кажучи "болт повісить"?

Ох, нічого ж собі! А в звіті УБКІ на якій строчці можна глянути саме тіло?
І чи правильно взагалі рахувать лише то тіло кредиту, а на процент гучно кажучи "болт повісить"?
там раз у рік інформацію можно скачати безкоштовно, там по кожному кредиту написано -тіло та відсотки

А потім на пошту приходили листи, де просили за 50% тіла закрити.
У мене з 4000 нарахували 49,999 грн. До 2022 року рахували і по 150-170к)

Лист за 50% тіла так і не отримав, однак

Назад
Угорі