Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Є борг за газ оформила реструктуризацію на суму боргу але дозволили на два місяці,у мене виникла ситуація ,що не зможу сплатити в строк,чи можуть відключити зараз?
Є борг за газ оформила реструктуризацію на суму боргу але дозволили на два місяці,у мене виникла ситуація ,що не зможу сплатити в строк,чи можуть відключити зараз?
У мене схожа ситуація. Також є борг за газ. Без мого відома був суд. Я їздила в газове господарство, пояснила ситуацію. Мені в реструктиризації відмовили, а сказали платити щомісяця скільки зможете і вас точно не відключать. Пройшло два тижні, знову суд про який я не знала, а знайшла сьогодні себе в реєстрі судових рішень. Тепер сиджу на таблетках і надіюся, що не відключать.
НКРЕКП повідомляє, що з 24 лютого 2022 року і до припинення чи скасування воєнного стану в Україні забороняється припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.