Чи можуть телефонувати на роботу

• Автор теми Автор теми Любовь Любченко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Любовь Любченко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, чи можуть вони зателефонувати на роботу, якщо в анкеті вказано старе місце роботи, а офіційно працюю на іншій ? На зв'язок виходжу , кажу що погашу коли буде змога, але дзвінки контактним особам постійно по пару разів на день

Доброго дня, чи можуть вони зателефонувати на роботу, якщо в анкеті вказано старе місце роботи, а офіційно працюю на іншій ? На зв'язок виходжу , кажу що погашу коли буде змога, але дзвінки контактним особам постійно по пару разів на день
Могут и будут. И не факт, что только на старую работу, будут залалбывать всех кого найдут. И то, что Вы с ними общаетесь до лампочки им. Они скажут Вашим контактным, что не выходите на связь. И так будет продолжаться пока Вы не заплатите.

Муж с ними общался. ему звонили на работу и задоюали всех в вайбере.
я не общалась - все равно звонили на работу:) я не увидела разницы (говоришь / не говоришь) окружение задалбывабт. мне даже показалось, что чем меньше говоришь, тем меньше задалбывают:)
я ни разу ни с кем по тел. не общалась. кто хотел предложить нормальные условия - писали на вайбер.
Главное , не оправдыаайтесь. звонят мошенники - ставьте их в блок. и все

Ваш вихід на контакт тільки збільшує дзвінки до вас і всіх кого знайдуть.Нащо з ними говорити?Не розумію?

Ваш вихід на контакт тільки збільшує дзвінки до вас і всіх кого знайдуть.Нащо з ними говорити?Не розумію?
Люди думають, що якщо йти на контакт, то нікому більше дзвонити не будуть ?

Вы действительно считаете, что разговариваете с тем, кто может что-то решить в Вашем случае?)))

Можливо і не знайдуть нового місця роботи...звісно, якщо ніхто з оточення вас не здасть)
Тобто вони можуть і не пробивати де я працюю , тільки в тому випадку коли хтось з оточення може сказати??

А з якого дня прострочення вони можуть зателефонувати?
У мене з першого дня прострочення зателефонували всім, навіть тим, кого не знаю. Знайти нову роботу не проблема, краще попередити керівництво про можливі дзвінки

Назад
Угорі