чи можуть примусово повернути в Україну для сплати кредитів?

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 1K
Хм.. не знаю, есть ли смысл оспорить решение...
Попробуйте с адвокатом побеседовать.
В разделе "Юридические услуги" выберите, там есть контакты.
Консультация бесплатноя п
я просто думаю якщо вирішу залишитися на пмж чи зможуть мене примусово повернути ? Так як маю дуже багато мфо тіло 200000 до того сплачувала завжди вчасно наротязі 2х років доки ці пролонгації не стояли безкінечними , і я розумію що і так вже їм переплатила багато .але зараз дуже хвилююся щоб вони не вплинули на моє життя тут де я зараз

олена 1269, не повернуть примусово. Точно не через кредити і суди.

олена 1269, Ваші страхи не обгрунтовані але зрозумілі. Ніхто вас не повертатиме, бо немає таких можливостей чи потреб.
В нас деякі персонажі державу на лярди швирнули і ніхто їх повернути не може, а ви про якісь ефімерні борги лайтові)

олена 1269, Ваші страхи не обгрунтовані але зрозумілі. Ніхто вас не повертатиме, бо немає таких можливостей чи потреб.
В нас деякі персонажі державу на лярди швирнули і ніхто їх повернути не може, а ви про якісь ефімерні борги лайтові)
а якщо суд винесе заборону виїзду ?

закриєте борг та виїдете))))
якщо взагалі трапиться така заборона
Дякую
А наявність судового рішення сплатити борг забороняє виїзд ?
Дякую

Больше поверю в депорт в ТЦК, если прижмет, и вашингтонский обком добро даст...

Больше поверю в депорт в ТЦК, если прижмет, и вашингтонский обком добро даст...
причем тут Вашингтон если в каждой стране ЕС есть свои законы и они прямо сказали что никого выдавать не будут

Дякую

Якщо в рішенні суду вказано про заборону виїзду, тоді так, виїхати ви не зможете, а якщо не вказано, то зможете їздити туди-сюди скільки забажаєте. Рішення суду також є в Дії. Ви не нервуйте, почитайте форум і все стане на свої місця.

Але повертаючись до проблеми, то плати в будь-якому випадку прийдеться. Прочитайте розділи по кожній МФО. З кимось можна за тіло домовитись, а з кимось і за пів тіла. Будучи в ЄС, і маючи роботу, ви потихеньку все розгребете.

Якщо в рішенні суду вказано про заборону виїзду, тоді так, виїхати ви не зможете, а якщо не вказано, то зможете їздити туди-сюди скільки забажаєте. Рішення суду також є в Дії. Ви не нервуйте, почитайте форум і все стане на свої місця.

Але повертаючись до проблеми, то плати в будь-якому випадку прийдеться. Прочитайте розділи по кожній МФО. З кимось можна за тіло домовитись, а з кимось і за пів тіла. Будучи в ЄС, і маючи роботу, ви потихеньку все розгребете.
А треба платити?) :rolleyes: Я й не знала..)

А треба платити?) :rolleyes: Я й не знала..)
Платити чи ні, то мабуть справа кожного, але якщо до купи все скласти, то все одно щось і заплатиш чи то за правничу допомогу, чи то самій шаразі. Так, в разі якщо суд буде виграно, то можна повернути витрачені за адвоката кошти, а якщо ні?
В будь - якому випадку потрібно мати кошти і бути готовим до різних розвитків подій, та зважено приймати рішення. А ще контакти юриста, який спец в цій справі.

Назад
Угорі