Чи можуть після суду стягнути заборгованість з чоловіка боржниці?

• Автор теми Автор теми Helga22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 908

Helga22

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
2
Бали
2560
Helga22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. В дії висвітило інформацію про відкриття провадження, подали Фінфорс. Питання наступне, якщо суд задовільнить іх позов і відкриють виконавче, але на мені немає жодного майна і відкритих банківських рахунків, не працюю, як виконавча може стягнути з мене кошти? Все майно на чоловіку, чи може йому в даній ситуації щось загрожувати і чи можуть стягнути гроші з нього? Дякую за відповідь.

На даний момент точно.
Якщо ти чув чи бачив що ( . )( . )лоан стягнули труселя з супруга/супружніци - пиши обов'язково)
Закрывают за невозможностью взыскать.
Но это не точно
Точно шо не точно
Якщо у мене не знайдуть доходів, що відбувається з провадженням?
Це залежить від упоротості виконавця. Буде висіти роками провадження і чекати коли щось з"явиться. А можливо закриють. Хто зна.
Але якщо припустим закриє з часом за неможливістю виконати, то це як на мене ще геморойніше, бо якщо накладе арешти на рахунки, їх важче буде зняти з під арешту.

Доброго вечора. В дії висвітило інформацію про відкриття провадження, подали Фінфорс. Питання наступне, якщо суд задовільнить іх позов і відкриють виконавче, але на мені немає жодного майна і відкритих банківських рахунків, не працюю, як виконавча може стягнути з мене кошти? Все майно на чоловіку, чи може йому в даній ситуації щось загрожувати і чи можуть стягнути гроші з нього? Дякую за відповідь.
Ваш чоловік ніякого відношення до ваших боргів не має.

Я в розпачі, грошей немає, платити нічим, призначене судове засідання, вирішила не піду, як буде далі ...

Але цікаво було б почути досвід тих, хто має виконавче провадження і не платить по ним?

Але цікаво було б почути досвід тих, хто має виконавче провадження і не платить по ним?
Відкрили виконавче,не платилось один місяць,стягувач заявив про право реалізації майна. Це якщо є майно.

Назад
Угорі