Чи можуть мфо якось погано повпливати на контактну особу вказану у договорі як поручитель?

• Автор теми Автор теми Пупупу
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 397

Пупупу

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
12
Бали
2560
Пупупу не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Чи можуть мфо якось погано повпливати на контактну особу вказану у договорі як поручитель?Типу якось зіпсувати його кредитну історію чи ще щось таке?

Бо друг,якого вказав хлопець 3 роки назад,вважає ,що не може працевлаштуватись через це,бо ніби не вплинув на нього і той не віддав борги.

Доброго дня.
Чи можуть мфо якось погано повпливати на контактну особу вказану у договорі як поручитель?Типу якось зіпсувати його кредитну історію чи ще щось таке?

Бо друг,якого вказав хлопець 3 роки назад,вважає ,що не може працевлаштуватись через це,бо ніби не вплинув на нього і той не віддав борги.
Так контактная особа или поручитель? Это разные вещи совершенно.

Доброго дня.
Ну ви ж розумієте різницю між контактною особою і поручителем?
Нехай закушує частіше.

вказаний у договорі як особа з якою можна зв*язатись,якщо позичальник не виходить на зв*язок
Максимум, що можуть - телефонувати йому. І якщо, він не хоче спілкуватися просто каже - під запис розмови доводжу до вашого відома, що від взаємодії відмовляюся. Все. Ну може ще написати скаргу в НБУ - це справа 5 хвилин. Але точно, що ніяк це не може впливати на його працевлаштування чи щось подібне. Він же адекватна людина? Має розуміти, що якщо він нічого не підписував, елементарно - то який він може бути "поручитель".

Максимум, що можуть - телефонувати йому. І якщо, він не хоче спілкуватися просто каже - під запис розмови доводжу до вашого відома, що від взаємодії відмовляюся. Все. Ну може ще написати скаргу в НБУ - це справа 5 хвилин. Але точно, що ніяк це не може впливати на його працевлаштування чи щось подібне. Він же адекватна людина? Має розуміти, що якщо він нічого не підписував, елементарно - то який він може бути "поручитель".
Ось,він нічого не підписував це точно,йому просто дзвонили і казали ось ці стандартні фрази"чи знаєте ви".
А це він вирішив,що не може працевлаштуватись,бо мабуть це через кредити.
Але цікаво те,що другий хлопець,якого теж вказували-спокійно собі офіційно працює і все у нього гуд.
Просто він звернувся до мене з цим питанням,думав,мабуть,що я дуже обізнана у цьому,а я звернулась до вас усіх,бо ви точно обізнаніші мене)
Дякую за відповідь!

Назад
Угорі