Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Соромно не погудувати собаку біля будинку, яку трясе від голоду. Вчера дала сусідкі 100 грн малих цуценят погудувати. А вона каже-ти думай про бороги, нащо??? Кажу -не хвилюйтесь за них -вони ситі, обійдуться, я краще цуценям допоможу, а вони обійдуться!!!! Не хвилюйтесь, нема грошей, якось буде... це не сором, так склалося, так трапилось..все можно пояснити. Скажіть що не розрахувала, не дали зарплату, а нарахували незаконні відсотки, тепер буду платити тільки через суд, якого вони бояться. Скажіть вимагають 100 тис і у них зразу питання відпадуть, а будуть і далі так діяти, бажання платити зовсім відпаде.Ніби нічого,але дуже соромно за таку ситуацію,а якщо справді сусід з будинку...((
Саме смішне,що бездомних собак і кішок годую кожен день))ви прям в точку!))Соромно не погудувати собаку біля будинку, яку трясе від голоду. Вчера дала сусідкі 100 грн малих цуценят погудувати. А вона каже-ти думай про бороги, нащо??? Кажу -не хвилюйтесь за них -вони ситі, обійдуться, я краще цуценям допоможу, а вони обійдуться!!!! Не хвилюйтесь, нема грошей, якось буде... це не сором, так склалося, так трапилось..все можно пояснити. Скажіть що не розрахувала, не дали зарплату, а нарахували незаконні відсотки, тепер буду платити тільки через суд, якого вони бояться. Скажіть вимагають 100 тис і у них зразу питання відпадуть, а будуть і далі так діяти, бажання платити зовсім відпаде.
Ну і вірно, Боженька все бачить, не хвилюйтесь,за все їм там буде,немеє в них ні сорому і нічого святого. ПЕРЕЖИВЕМО!!!!Саме смішне,що бездомних собак і кішок годую кожен день))ви прям в точку!))
Схоже що сусiд.Але ,не переймайтесь.Хоче йти до полiцii?Вперед! Смски його дратують...Що за люди...Сьогодні мала таку переписку,незнаю що вже думати...чи справді неадекватний сусід чи якись розвод від манифою??

Я пробувала дізнатися про номер через Getcontact,також нічого не видав.....Вот что выдал Google по запросу этого номера! Больше никакой информации
Сколько месяцев в просрочке???Щось мене такі повідомлення сильно підкосили нині,форум читаю,але до такого не була готова
Не впевнена ще...Схоже що сусiд.Але ,не переймайтесь.Хоче йти до полiцii?Вперед! Смски його дратують...Що за люди...![]()
2 тижніСколько месяцев в просрочке???
Настоящий сосед наверное пришел бы или хотя бы назвал номер своей квартиры. И когда его спросили, какие соседи ещё получали смс, он отморозился. Точно МФО!!!Думаю что мфо
Вам бы наверное уже позвонил этот человек,будь он соседом
Или разговор вёл бы иначе как-то )
Смахивает на мфо
Вселяєте в мене впевненість...Настоящий сосед наверное пришел бы или хотя бы назвал номер своей квартиры. И когда его спросили, какие соседи ещё получали смс, он отморозился. Точно МФО!!!
В будь якому випадку не варто надто цим перейматись.Вселяєте в мене впевненість...
Ой ніби так,але годину вже проплакала через цеВ будь якому випадку не варто надто цим перейматись.
Наберитесь терпения, еще будут перекрывать граници,сажать в тюрьму сначало на 3 года, потом на 6, потом на 12 лет. Не сможите поехать отдохнуть в Имираты, письмо самому Генералу полиции, который уже год в отставке,повестки в суд на коричневой бумажечке и море каких-то писем !БОРОЖНИК!Не реагуруйте,В общем их методы здесь уже всем известны, вот они теперь новенькое придумывают, надо не только здесь маты им писать, их тут быстро вычисляют ребята. Успокойтесь, мы всегда вас поддержим!!! Полный пофигизм и мороз, пришлось и этому научиться, я тоже на все реагировала, а сейчас ВСЕ ПО БАРАБАНУ!!! НЕ РЕВИТЕ!!! Зайдите в беседку, подуркуйте, отвлекитесь, не заморачивайтесьНе впевнена ще...
2 тижні

О Боже...Не варто!!!Там нiчого такого нема насправдi...Менi телефонувала стороння людина,яку на авдододзвiн поставили кеш мi! Всi телефони!Моб та стацiонарний.Не розумiю який вони зв'язок знайшли мiж нами...Замовкли лише пiсля скарги до нацкому.Ой ніби так,але годину вже проплакала через це
поддерживаюНе надо плакать. Не стоит оно того. Не нравятся смс соседу - пусть идет в полицию и тоже принимает участие в борьье с мфо. Смс примланные ему - это его проблемы, а не ваши. За незнание законов и нежелание менять их все платят. Каждый свою меру. Кто долгами у мфо, а кто смсками и надоедливыми звонками вымогателей. Только мне кажется не сосед это...
С таким полиция даже говорить не будет, проелозят час другой и пошлют, фильмов насмотрелись, это сотрудник МФО вас пробивает, попробуйте со скрытого номера его набрать, на выходные.Сьогодні мала таку переписку,незнаю що вже думати...чи справді неадекватний сусід чи якись розвод від манифою??