Чи можуть колектори заподіяти фізичної шкоди боржнику?

• Автор теми Автор теми Марабела
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
На щастя моїм кредитам 3-5 рік, я навчилася "жить по средствам", маючи бодай якусь скромну заначку. І сподіваюсь що ця наука не пройде даром і через 10 років, коли кредитна історія в УБКІ "обнулиться".

Але зараз от читаю форум, дуже багато людей пише що МФО по крипті закон не писаний.

Настрій песимістичний, бо ясно що ну не підуть всі ветерани "у братки", мій родич-"афганець" пішов у далекобійники) Таку діяльність обере "*****" навіть за не дуже великі гроші, свято вірячи що "Янукович сидів і став президентом, Ахметов ніби як був пов'язаний з криміналом у 90-і, сім'я Кеннеді також і саме у мене все буде добре. Могила і тюрьма - то буде у когось".

Щодо камер спостереження, зброї... ТЦК зараз нічого не зупиняє, крім 💵 і то не завжди.

Ще недавно я думала, що якщо будуть вибори, Залужний - не оптимальний президент, оскільки далекий від економіки. Зараз, я вже задумалась, що може після війни і потрібна "тверда рука" президента-військового щоб не допустити "нових 90-х"🤔
Фух. Ну і прогноз. При інквізиції вас би спалили:) менше негативу... все буде добре.

Фух. Ну і прогноз. При інквізиції вас би спалили:) менше негативу... все буде добре.
Самій дуже-дуже хочеться, щоб я помилялась 🙏 Але 🙁 я не вірила що буде жорсткий карантин із-за ковіду - а він стався, не вірила що буде така повномасштабна війна - а вона триває 4 рік(( Тому, в душі готова до будь-якого негативного сценарію майбутнього моєї країни. І не я одна, нажаль( Чимало людей старшого покоління з мого оточення, які пережили розпад СРСР - готові до розпаду і України 🙁

Самій дуже-дуже хочеться, щоб я помилялась 🙏 Але 🙁 я не вірила що буде жорсткий карантин із-за ковіду - а він стався, не вірила що буде така повномасштабна війна - а вона триває 4 рік(( Тому, в душі готова до будь-якого негативного сценарію майбутнього моєї країни. І не я одна, нажаль( Чимало людей старшого покоління з мого оточення, які пережили розпад СРСР - готові до розпаду і України 🙁
В мене таке враження що ви хочете щоб то сталося. Чи ви думаєте що борги потім не потрібно буде повертати? Та потрібно.

В мене таке враження що ви хочете щоб то сталося. Чи ви думаєте що борги потім не потрібно буде повертати? Та потрібно.
Ага😂 Особливо після того як тут написали що "асвабажденним" кримчанам довелося вертати кредити взяті в Україні, де суми були +/- не мізерні. Кредити продали російським колекторським компаніям 😂

Ага😂 Особливо після того як тут написали що "асвабажденним" кримчанам довелося вертати кредити взяті в Україні, де суми були +/- не мізерні. Кредити продали російським колекторським компаніям 😂
Ну так ви про розподіл пишете вже не перший раз. Просили ж вас не писати. Ви вже й країни ліпите які будуть розділяти.

Назад
Угорі