Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вы переоцениваете их возможностиСьогодні сосідка розповіла історію,що ніби то в їх телефонну розмову вклинитись кали. Може таке були,чи це її фантазія?
Соседка сказочница.Сьогодні сосідка розповіла історію,що ніби то в їх телефонну розмову вклинитись кали. Може таке були,чи це її фантазія?
КПД такого действия, меньше чем у паровоза!Сьогодні сосідка розповіла історію,що ніби то в їх телефонну розмову вклинитись кали. Може таке були,чи це її фантазія?

Ещё та сказочница)))Соседка сказочница.
Телефон мобильный или стационарный?Сьогодні сосідка розповіла історію,що ніби то в їх телефонну розмову вклинитись кали. Може таке були,чи це її фантазія?
МобильныйТелефон мобильный или стационарный?
Тогда сказки дидуся Панаса...Мобильный
Я вот неделю назад приехал в Вену по работе и сижу в кафешке и пью охеренный шоколадный напиток.Сьогодні сосідка розповіла історію,що ніби то в їх телефонну розмову вклинитись кали. Може таке були,чи це її фантазія?
Боже мой шо за бред? Подумайте сначала, а потом пишите . Это раз! Во вторых, -Пример-у меня телефон Сияоми, и бывает когда ухо потеет, и мне звонят, то оно нечаянно переключает на конференцию, ну опять же, я то молодой, сразу это понимаю, а какой то пенсионер например с такой же проблемой телефона, как у меня этого не поймёт. То есть по сути всё возможно, ну это просто ничаенно может прозойти. А потом как говориться, раздувают проблему. Делают, звените за вырожение из ***** -пулю)Сьогодні сосідка розповіла історію,що ніби то в їх телефонну розмову вклинитись кали. Може таке були,чи це її фантазія?