Чи можуть Credit7 подати до суду?

В мене теж сьогодні і про суд , і про юрвідділ, і лист з вимогою на адресу. У телеграм написали. Нічого не відписувала. Грошей нема🤷‍♀️

І мабуть теж закріплюють договір за одним співробітником.

В мене теж сьогодні і про суд , і про юрвідділ, і лист з вимогою на адресу. У телеграм написали. Нічого не відписувала. Грошей нема🤷‍♀️

І мабуть теж закріплюють договір за одним співробітником.
Мне сегодня писал Александр из юр.отдела , и журил, что вот парень сирота с прифронтового города смог за день найти 40 тыс обзвоня 78 абонентов, а я 13 тыс не могу найти, не прикладываю все усилия.🤣🤣🤣🤣

Мне сегодня писал Александр из юр.отдела , и журил, что вот парень сирота с прифронтового города смог за день найти 40 тыс обзвоня 78 абонентов, а я 13 тыс не могу найти, не прикладываю все усилия.🤣🤣🤣🤣
Я бачила цю душещепатєльну історію)
А а мене в телефонній книзі навіть половини його кількості номерів нема. Печаль…

Они наверное всем на этой недели угрожали судом, мне тоже, ещё и за суд родственникам звонили

Мой договор продали в еапб....а те в суд пошли...
Ну это ж не сразу, а меня вот кошмарят каждый день своим судом, 2 или 3 мес просрочки... думаю заблокировать уже надоедливого менеджера и закрыть другие мфо, если и вправду в суд, то пускай идут, буду закрывать кто мозги не выносит

Да не партесь ви за кредит7. Вони лоялні на пропозиції, тіло пропонують, та розбивають на платежі, а в деяких випадках і за пів тіла закривають.

Да не партесь ви за кредит7. Вони лоялні на пропозиції, тіло пропонують, та розбивають на платежі, а в деяких випадках і за пів тіла закривають.
28 располовинят?))) Потому что тело было, тело на платежи авансом в пол тела тоже, щас хз кошмарят

28 располовинят?))) Потому что тело было, тело на платежи авансом в пол тела тоже, щас хз кошмарят
Вам просто треба буде написати не провтикати, коли вони будуть писати, що продадуть! Тоді пишите, що маю пів тіла, згодні - ок, плачу! Ні. то продавайте. В 90% випадків погодяться.

Вам просто треба буде написати не провтикати, коли вони будуть писати, що продадуть! Тоді пишите, що маю пів тіла, згодні - ок, плачу! Ні. то продавайте. В 90% випадків погодяться.
Поверю вам, спасибо, так и сделаю, потому что много кто тоже согласны на тело, а если эти лояльные можно и подождать.

Добрий день. Прошу сказати чи можуть Credit 7 подати до суду, бо сьогодні телефонували до мами і погрожували, що подадуть в суд.
По ідеї можуть але вони рідко подають.В мене протермінування з жовтня,поки не подали)

По ідеї можуть але вони рідко подають.В мене протермінування з жовтня,поки не подали)
А пугали что продадут? Сообщениями в вайбер или звонками, типа лояльное предложение за 90% тела или продажа?

terminovo vyrishit pytannia, shchob ne potrapyty do reiestru na pereustupku zghidno st.1077 TsKU.
Якесь нове від них😐 сподіваюсь що просто лякають..
Я не хочу до ЄАПБ😢😢😢

Я якось до них відносно спокійно ставилась, бо багато читала про лояльність. І терміни величенькі, через які їх досить нормально закривали люди. А в мене сказились 🫣

Як на мене Аванс та СтарФін і Ко 🤯
Ці теж сьогодні писали мега акційні пропозиції. Но денЯх нєт🤷‍♀️

Я якось до них відносно спокійно ставилась, бо багато читала про лояльність. І терміни величенькі, через які їх досить нормально закривали люди. А в мене сказились 🫣

Ці теж сьогодні писали мега акційні пропозиції. Но денЯх нєт🤷‍♀️
Ні, Кредит7 не дуже лояльні у плані терору

Назад
Угорі