Амілєна
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Амілєна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня , хочу задати питання чи можу я подати на банкрутство якщо в мене борг МФО без відсотків 78 тис. А в банках 345 тис. . На даний час просрочки ще немає, але в цьому місяці будуть по МФО, і мабуть в не зможу заплатити відсотки в деяких банках. Писала банкам на реструкторізацію погодив тільки Райфазен банк. Інші ні. Зарплата офіційна 25000, я виховую дитину одна, хоча заміжня, але з чоловіком не живемо вже 4 роки. На мені є квартира 63 кв.м. Та авто але воно стареньке 2001 року, на якому я по вихідним дням працюю курʼєром . А в такі дні офісний працівник. В квартирі прописані та проживають зі мною тато з мамою (пенсіонери) та бабуся моя 85 років. Також прописан поеміник йому 18. Моя дитина прописана в іншому місці у свекрухи, але проживає зі мною. Брала МФО щоб погасити кредит, а вони дали такі відсотки що в три рази перевищує те що я взяла. Дуже пошатнулось здоровʼя , бо маленька дитина, дві роботи, без вихідних. Я не живу , а виживаю. Грошей постійно не вистачає все іде на дитину та кредити. Які не зменшуються. Дуже потрібна порада чи можу я подати на банкрутство чи якщо буде тільки один місяц просрочки по МФО я не можу подавати? І якщо можна то куди звертатись? До арбітражного керуючого чи до адвоката? Дуже переживаю щоб за борги не забрали квартиру, бо іншого житла в нас немає