Чи можу я отримати робочу візу та поїхати за кордон, якщо у мене відкрита справа з ЄАПБ?

• Автор теми Автор теми Захарка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 417

Захарка

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
276
Захарка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, така ситуація, по дурості вліз у цю кабалу, теперь мучаюсь. Я моряк, маю чотири місяці до рейсу, треба робити американську візу(робочу), сьогодні прийшло повідомлення про судову справу з ЄАПБ (борг їм передали, Мілоан, тіло 4500), так ось, скільки часу займе суд з ними, невідомо, тому таке, мабуть, трохи дурнувате питання. Знаю, що тих хто є у списках боржників за рішенням суду, пускають за кордон, а ось, як бути, коли є справа з ними, та чи зможу я отримати візу. Ось так якось, дякую!!

Навіть рішення суду не було, а ви вже переживаєте, та навіть якби і воно відбулося не на вашу користь, ніхто не має права вам заважати виїхати за кордон, тому сміливо виїжджайте, судові справи які ще не відбулися ніяк не впливають на отримання візи у вашому випадку

судові справи які ще не відбулися ніяк не впливають на отримання візи у вашому випадку
Америка це не Європа. І я б не був таким самовпевненим. Там куди жорсткіша перевірка.
Не в курсі про робочу візу, але при оформленні документів на виїзд по грін карті там ледве не білизну спідню у двоюрідної тітки перевіряють.
В мене родичі виїжджали і знайомий хороший, то розказував який стос всього там треба подати.

Америка це не Європа. І я б не був таким самовпевненим. Там куди жорсткіша перевірка.
Не в курсі про робочу візу, але при оформленні документів на виїзд по грін карті там ледве не білизну спідню у двоюрідної тітки перевіряють.
В мене родичі виїжджали і знайомий хороший, то розказував який стос всього там треба подати.
Мені здається, що на візу менш жорстка перевірка, на ту ж туристичну ... а ось на грін карту ...

Мені здається, що на візу менш жорстка перевірка, на ту ж туристичну ... а ось на грін карту ...
Да невже?))
І туристична це не робоча.
В мене похресниця в Чікаго. Щоб працевлаштуватись їй був потрібен поручитель там.
Американець і з платіжоспроможністю. Інакше тебе нікуди не візьмуть.

Звичайно при оформленні робочої візи за тебе поручителем виступатиме работодавець.

Да невже?))
І туристична це не робоча.
В мене похресниця в Чікаго. Щоб працевлаштуватись їй був потрібен поручитель там.
Американець і з платіжоспроможністю. Інакше тебе нікуди не візьмуть.

Звичайно при оформленні робочої візи за тебе поручителем виступатиме работодавець.
Ого, чесно, не знала

Назад
Угорі