Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У Вас суд ,на носі ?скажіть будь ласка , чи можна звязатися з єабп і поговорити про досудове врегулювання спору
чи адекватні вони зараз?
Є юристи ,адвокати ,на форумі - до нихУ Вас суд ,на носі ?
Там куча ,перевірених - які не кинуть ,до нихтак...я дуже переживаю
там відсотки захмарні
я питаю про досудове врегулювання.може хтось стикався з нимиЄ юристи ,адвокати ,на форумі - до них
Ні,до - юриста ,і спіднітою головою до суду )))бажаю вдачівсі радять чекати відкиття провадження
Є документи ? На суд ! Обирайте ,любого і в передНі,до - юриста ,і спіднітою головою до суду )))бажаю вдачі
Краще готуйте захист, щоб поставити раком їх. Наврядчи вони підуть на поступки і адекватні умови, якщо вже миляться до суду.скажіть будь ласка , чи можна звязатися з єабп і поговорити про досудове врегулювання спору
чи адекватні вони зараз?
Связаться всегда можно, а получится ли договориться уже другой вопрос.скажіть будь ласка , чи можна звязатися з єабп і поговорити про досудове врегулювання спору
чи адекватні вони зараз?
бачу з реєстру судових справ шо раком їх не вдається ставити....одиничні випадки про якусь перемогуКраще готуйте захист, щоб поставити раком їх. Наврядчи вони підуть на поступки і адекватні умови, якщо вже миляться до суду.
та я питиаю..може є у когось досвідСвязаться всегда можно, а получится ли договориться уже другой вопрос.
Нуу ,тільки платітья питаю про досудове врегулювання.може хтось стикався з ними
бачу з реєстру судових справ шо раком їх не вдається ставити....одиничні випадки про якусь перемогу
та я питиаю..може є у когось досвід
бо відсотки кошмарні ...три кредити обєднали
Вам ,те тіло пропонували ?я готова віддати тіла по кредитах відразу
досудове врегулювання - це коли до суду не подалия питаю про досудове врегулювання.може хтось стикався з ними
За тело точно нет. За два иногда договариваются.я готова віддати тіла по кредитах відразу
то тільки позов..саму справу ще не призначили...є така практика шо потім подають відзив справи у звязку із врегулюванням спорудосудове врегулювання - це коли до суду не подали
на вас уже подали
тому вам правильно порадили звернутись до юристів/адвокатів