Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ви не підкажете в дії відображається заборона перетину?
Исполнительное производство по какому поводу?А ви не підкажете в дії відображається заборона перетину?
МФО,тільки я не розумію у мене виконавче провадження чи нотаріальний написИсполнительное производство по какому поводу?
Три питання.А ви не підкажете в дії відображається заборона перетину?
У мене кнопка пошуку працює,можливо я не так ввожу питання тому що відповіді не можу знайти,я дуже переживаю чи випустять,тому і запиталаТри питання.
1.В вас кнопка пошук не працює?Ця тема не одноразово піднімалася на форумі
2.Ви чоловік?Бо тільки чоловікам зараз важко виїхати за кордон.
3.Чи ви може оплачуєте аліменти?...
Якщо на останні два питання відповідь не,то їдьте собі спокійно.
P.S.З двома вп без проблем катаюсь за кордон.
Пчёл,
У мене кнопка пошуку працює,можливо я не так ввожу питання тому що відповіді не можу знайти,я дуже переживаю чи випустять,тому і запитала
Збирайте валізу і їдьте спокійно..Пчёл,
У мене кнопка пошуку працює,можливо я не так ввожу питання тому що відповіді не можу знайти,я дуже переживаю чи випустять,тому і запитала
Дякую вам величезне за відповідь,ато тиждень не сплю переживаюЗбирайте валізу і їдьте спокійно..
Якщо боргу немає по ВП, то можна. У вас з мфо ВП? Там простіше. Бо якщо борги по алиментам у чоловіків, то там треба кучу бумаг, щоб виїхати.Дякую вам величезне за відповідь,ато тиждень не сплю переживаю