Чи можна якось домовитись з ЄАПБ за тіло у 2025?

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 5K
а потом побили палками и изъяли кота
и, как в итоге оказалось и юрист не с форума (регистрация 29 июля) и Ира с еапб

короче, ВЕРЮ!
Ні,я не з єаппб.В мене є рішення суду і апеляційного суду.Можу надати посилання.Кажу правду.І адвокат дійсно з форуму був.Можливо від суду залежить.Нажаль,це правда

Який відсоток успішних домовленостей? Бачила, що з ними нереально домовитися. Та й тут на форумі писали теж.
Мені до суду пропонуваои 2-3 тіла.Я відмовилась.Хотіла за тіло.Спамила їх по пошті.Але нічого ,нажаль.Вони подали до суду.Я навіть не знала про це,оскільки по пошті нічого не приходило,а в нлектроному кпбінеті не була зареєстрована.І дія на телефоні не була встановлена.Дізналась через 2 місяці ( встановила дію для нацкешбеку) .Хвернулась до адвоката.Але нажаль,суд першої інстанції взагалі не взяв до уваги аргументи,пішли до апеляційного суду.Теж залишили без змвн ,рішення першої інстанції.Мені азагалі здається,що єапб тісно працюють з судами і мають власні інтереси,тому що в нас аргументи були сильні.Короче 100 тис з копійками по рішенню.Для мене це критично,бо працюю офіційно.Подзвонила в єапб просила увійти в положення.Із 100 тис,погодили 64 на 2 міс. Без подачі рішення виконавцю.Позичала і віддавала.Для мене арешт рахунків,це звільнення з роботи,бо я орендую житло.І кошти які мені дозволені ,згідно закондавства вимтачить тільки на оплату оренди і все.Жити не буде за що.Тому така в мене історія.Мені не пощастило.Сам адвокат сказав,що кончені судді в млїй області.

Останнє редагування:
Шокуючі подробиці у студію, будь ласка. А то я теж євротігіпкам з двох тисяч півтора мільйони виплачую вже сім років, ніяк зупинитись не можу)

Який відсоток успішних домовленостей? Бачила, що з ними нереально домовитися. Та й тут на форумі писали теж.
Я Ж кажу - не влалось.Був суд і апеляція і повний провал.Я працюю офіційно,зп повністю біла,тому арешт рахунків не могла допустити.Зв'язалась з ними відразу після рішення апеляційного суду.По рішенню 100 тис.,дійшли згоди що 64 розділять на 2 міс ( вони мої кредити за тіло викупила,тому що мфо пропонували за тіло,я не оплатила,бо тоді скрута була).Тому завели мені пропозицію по лояльним умовам,я позичила гроші і погасила.Зараз винна ,але хоч батькам ,а на цим ненажерам

Шокуючі подробиці у студію, будь ласка. А то я теж євротігіпкам з двох тисяч півтора мільйони виплачую вже сім років, ніяк зупинитись не можу)
які тут ще подробиці.Тігіпко- укр.політик і бізнесмен.Цим все сказано.Все там куплено.Суді прикормлені.Хто працює неофіційно,або частково офіційно,може не боятись.Буде списуватись з мінімалки якась частина.З готівки ніхто нічого не вирахує.В мене зп біла 100% ,та ще й оренда житла,тому арешт рахунків для мене це втрата доходу для існування.Тому так і плакалась єапб,що якщо віддадуть рішення виконавцю взагалі звільнюсь ,бо не буде за що жити.Тому завели мені такі типу лояльні умови.Хто працює неофіційно може і по 20 років хм платити,то таке....От і всі подробиці

Останнє редагування:
які тут ще подробиці.Тігіпко- укр.політик і бізнесмен.Цим все сказано.Все там куплено.Суді прикормлені.Хто працює неофіційно,або частково офіційно,може не боятись.Буде списуватись з мінімалки якась частина.З готівки ніхто нічого не вирахує.В мене зп біла 100% ,та ще й оренда житла,тому арешт рахунків для мене це втрата доходу для існування.Тому так і плакалась єапб,що якщо віддадуть рішення виконавцю взагалі звільнюсь ,бо не буде за що жити.Тому завели мені такі типу лояльні умови
Я в курсі, хто такий цей чоловіче. Два питання:
1. Хто з адвокатів/юристів Форуму просрал все полимеры висадив клієнта на х4 з реєстрацією менше тижня тому?
2. Скрін рішення по справі - це ж не так складно? Ну, для тих, хто надалі також схоче платити їм захмарні забаганки, бо "на роботу подзвонять, в суд подадуть, рахунки заблокують, з управління у справах всякой х..ты по всьому виконкому територіальної громади звільнять".

Ну, і від себе - єапб [censored] [censored]

1. Хто з адвокатів/юристів Форуму просрал все полимеры висадив клієнта на х4 з реєстрацією менше тижня тому?
2. Скрін рішення по справі - це ж не так складно? Ну, для тих, хто надалі також схоче платити їм захмарні забаганки, бо "на роботу подзвонять, в суд подадуть, рахунки заблокують, з управління у справах всякой х..ты по всьому виконкому територіальної громади звільнять".

В мене є рішення суду,де фігурує прізвище адвоката з форму.Ви впеанені ,що хочете його бачити?

По пттанню з приводу забаганок,я писала в попередніх повідомленнях .Почитайте,будь ласка,уважно чому мені довелось платити їх забаганки.Тому що адвокат з форуму програв в суді і апеляційному суді ,а арешт рахунків для мене не варіант.Бо я працюю офіціцно.В даному випадку ,я адвоката не звинувачую.Вірю,що зробив все можливе.Але ділюсь досвідом для відвідувачів форуму,які в аналогічній ситуації.А не для хейтерів

В мене є рішення суду,де фігурує прізвище адвоката з форму.Ви впеанені ,що хочете його бачити?
Чого ж ні. Життя складається не тільки з великих перемог, але й з прикрих поразок.

Ну а що тут такого? Адвокат з форуму - це не гарантія перемоги. Всі ж це розуміють.

А чому б і ні? Всі тут з однією і тією ж проблемою. Діляться як позитивними, так і негативними моментами в тій чи іншій ситуації. У адвоката/юриста, як і у лікаря, є своє "кладовище" і як позитивний, так і негативний досвід у своїй роботі.

Чого ж ні. Життя складається не тільки з великих перемог, але й з прикрих поразок.
Не буду з етичних міркувань

А чому б і ні? Всі тут з однією і тією ж проблемою. Діляться як позитивними, так і негативними моментами в тій чи іншій ситуації. У адвоката/юриста, як і у лікаря, є своє "кладовище" і як позитивний, так і негативний досвід у своїй роботі.
Так,тому і поділилась своєю історією.Можливо,для когось буде корисна

Не буду з етичних міркувань

Так,тому і поділилась своєю історією.Можливо,для когось буде корисна
Рішення в студію:) ну маємо ж бачити і програні справи:) як казав один вовк з уолстрит, оцінюйте мене по моїм невдачам.

Назад
Угорі