Чи можна якось домовитись з ЄАПБ за тіло у 2025?

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 5K
З трьох кредитів тільки по одному вдалося домовитися за тіло. Інші за два тіла і не менше. В мене вони за 2 роки в суд так і не пішли.
Вони взагалі типу не звонять не пишуть мені, кредитпромінвест кожен день писали) Та й думаю вони суд теж не хочуть спішити,їм теж краще домовитися.Яка у вас сума?

Вони взагалі типу не звонять не пишуть мені, кредитпромінвест кожен день писали) Та й думаю вони суд теж не хочуть спішити,їм теж краще домовитися.Яка у вас сума?
Дуже рідко дзвонили. Частіше СМС присилали. Якщо по тілам,то:3000 грн,3000 грн,10000 грн. Останній на диво погодилися на тіло. Інші два по два тіла.

Так. Тільки краще їм телефонувати. Бо відповідають вони на пошту і в месенджерах ну дуже туго.
так, я вже бачу)

хай чекають наступного місяця тоді, бо в мене ціле кодло упирів. я якщо що не морожусь - лист їм написала, мене влаштує якщо дадуть відповідь через пів року)

так, я вже бачу)

хай чекають наступного місяця тоді, бо в мене ціле кодло упирів. я якщо що не морожусь - лист їм написала, мене влаштує якщо дадуть відповідь через пів року)
Доброго дня.
Поділіться будь ласка чи є інфа по єапб? Відповіли вам?

Доброго дня.
Поділіться будь ласка чи є інфа по єапб? Відповіли вам?
Відповіли, 2 тіла +1500 :confused: Я подумала, що почекаю і напишу ще раз. Взагалі читала, що якщо закриєш 1 кредит за 2, то другий може і за тіло погодять.Є смисл їм писати тільки якщо є гроші. Ще вони можуть розбити борг на частини (ось так думаю і почати)

Відповіли, 2 тіла +1500 :confused: Я подумала, що почекаю і напишу ще раз. Взагалі читала, що якщо закриєш 1 кредит за 2, то другий може і за тіло погодять.Є смисл їм писати тільки якщо є гроші. Ще вони можуть розбити борг на частини (ось так думаю і почати)
Дякую

А кредит капітал у вас немає?

Дякую

Є. На днях мені додзвонились. Сказали про 1 з кредитів і які відсотки вони там собі накрутили. На тіло не йдуть. Почитайте про них на форумі.

вообще не беспокоят
но тугие-тугие, прям очень сильно

Все заблокували, і 20 відсотків відраховували з зп, писав заяву на користування 14000 грн на місяць
Я теж писав заява на користування двома мінімальними, зараз це 16 тис. У мене також 20 % із зп, виходило 3500 грн знімали кожного місяця, а от сьогодні зранку із карти списано 15500. Що це, гадки не маю! Написав лист виконавцю, поки мовчить!!!

ЄАПБ осенью прошлого года выкупили три моих кредитки. зе кредит тело 3500, майкредит тело 8500 и селфи кредит тело 7000. Сами предложили закрыть все за тело, только селфи кредит за 11 тысяч. Кредиты брались до войны. Не оплачивалось ничего, кроме селфи кредита там оплата одна тысяча была. Вот за него и обидно

В цій гілці декілька людей писало про закриття за тіло і півтора. Я не буду платити 2 тіла по всім договорам ЄАПБ, бо їм злипнеться (суми 8, 10, 11, 12, 15). Вже тоді краще суд.
По власній практиці скажу,що нажаль не завжди краще суд ( .За тіло не закривають.Дочекалась суду,звернулась до адвоката з форуму.Програли і суд і апеляцію.Повний провал.З 20тис тіла присудили 100 тис.Домовилась безпосередньо з єапб за 60 тисза 3 міс.Тому врегульовуйте краще без суду якщо працюєте офіційно .

По власній практиці скажу,що нажаль не завжди краще суд ( .За тіло не закривають.Дочекалась суду,звернулась до адвоката з форуму.Програли і суд і апеляцію.Повний провал.З 20тис тіла присудили 100 тис.Домовилась безпосередньо з єапб за 60 тисза 3 міс.Тому врегульовуйте краще без суду якщо працюєте офіційно .
Який відсоток успішних домовленостей? Бачила, що з ними нереально домовитися. Та й тут на форумі писали теж.

В мене з ними 7 договорів, я їх ігнорив десь 7-8 місяців, і потім написав на пошту щоб списали до тіла, що готовий домовлятись.
Вони прислали списання по всім, але там було десь 2-3 тіла в середньому.

Я їх кілька місяців ігнорив далі.

Потім знову написав свою пропозицію.
І вони надіслали вже більш адекватні списання -- 2 договори за тіло і решта десь 1.5-2 тіла.

Поки що тільки один з ними закрив за тіло.

Для контексту, я маю тільки ФОП (не офіційно працевлаштований) та в мене 20+ боргів активних висить на цю секунду.

Дочекалась суду,звернулась до адвоката з форуму.Програли і суд і апеляцію.Повний провал.З 20тис тіла присудили 100 тис.Домовилась безпосередньо з єапб за 60 тисза 3 міс.Тому врегульовуйте краще без суду якщо працюєте офіційно .
Шокуючі подробиці у студію, будь ласка. А то я теж євротігіпкам з двох тисяч півтора мільйони виплачую вже сім років, ніяк зупинитись не можу)

а потом побили палками и изъяли кота
и, как в итоге оказалось и юрист не с форума (регистрация 29 июля) и Ира с еапб

короче, ВЕРЮ!

Назад
Угорі