Valerija39
Only read
- Дописи
- 20
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
Valerija39 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали на пошту
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, как говорится, на "нет" и суда нет)Була така фігня. Попросив гарантійку,вони відморозились.
Прислали на пошту
Мы так закрыли родственнику, можете платить.Прислали на пошту![]()
Це просто пролонгація і все.... Продовжуєте строк договору..Прислали на пошту![]()
ПросЮть сообщения скриншотами не выставлять!Копируйте,!)Админ даже пост создал!Ну сколько можно,?!Уже даже я психую?Теж прийшло те саме за гарантійку відморозилися типу потрібно активувати знижку
Требуйте гарантийкуПрислали на пошту![]()
Дуже швидко Ви стали "злою і ненависною"?Уже даже я психую?
Теж замітили??Дуже швидко Ви стали "злою і ненависною"?
Мені теж прислали таке.Прислали на пошту![]()
Справку о закрытии дали? И через сколько предложили дней просрочки?Мені теж прислали таке.
Хотіли 5 тисяч(в моєму випадку тіло) на свій страх і ризик оплатив. Кілька днів кредит був відкритий і вже думав що нічого не спишуть, але десь через 3-5 днів прийшов лист на електронну пошту що кредит закритий.
Разом з відсотками було 23 тисячі
Справку о закрытии дали?Мені теж прислали таке.
Хотіли 5 тисяч(в моєму випадку тіло) на свій страх і ризик оплатив. Кілька днів кредит був відкритий і вже думав що нічого не спишуть, але десь через 3-5 днів прийшов лист на електронну пошту що кредит закритий.
Разом з відсотками було 23 тисячі
Ну подожду и я, мож получится как и у вас закрыть. Ибо 9 шараг ещё... Две закрыл по гарантийке, остальные пока буянят, особенно кредитпроминцест))Мне они и тенго приблизительно на 53 день прислали о списании