Чи можна отримувати кошти на рахунок для видаткових операцій?

• Автор теми Автор теми iliaeagles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 135

iliaeagles

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
22
Бали
278
iliaeagles не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Були заблоковані рахунки. Подав заяву до приватного виконавця та визначив рахунок як рахунок для видаткових операцій.
Чи можу я на цей рахунок отримувати гроші, та чи не будуть вони автоматично зняті. Якщо можу, то як розраховується ліміт в 2 мінімальні зарплати, наприклад мені прийшло 8000 і я витратив 8000 це вже я використав ліміт, чи використав тільки половину?

Були заблоковані рахунки. Подав заяву до приватного виконавця та визначив рахунок як рахунок для видаткових операцій.
Чи можу я на цей рахунок отримувати гроші, та чи не будуть вони автоматично зняті. Якщо можу, то як розраховується ліміт в 2 мінімальні зарплати, наприклад мені прийшло 8000 і я витратив 8000 це вже я використав ліміт, чи використав тільки половину?
Якщо прийшло 8000, то 8000 і використані в половину

Якщо прийшло 8000, то 8000 і використані в половину
Підкажіть якщо із заробітної плати стягують 20 відсотків і є заблокований рахунок в іншому банку,то якщо написати на розблокування чи не заблокують заробітний рахунок?

Підкажіть якщо із заробітної плати стягують 20 відсотків і є заблокований рахунок в іншому банку,то якщо написати на розблокування чи не заблокують заробітний рахунок?
Заблокують. При такій ситуації, можна користуватися тільки одним із рахунків

Заблокують. При такій ситуації, можна користуватися тільки одним із рахунк

Заблокують. При такій ситуації, можна користуватися тільки одним із рахунків
Це точна інформація?бо рахунки не у всіх банках заблоковані

Назад
Угорі