Чи можна «обнулиться»в мфо,якщо поміняти паспорт?

• Автор теми Автор теми Vendetta255
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 99

Vendetta255

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
19
Бали
278
Vendetta255 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,залишилось пару кредитів,хочу закрити все під ноль,і поміняти паспорт по причині втрати або пошкодження.

Уже як 3 роки дані та фото блуждають по інтернету та шарагах,но основна причина це біти,кріпсі,лайткредит,щоб не повісили позику,в них після оновлення паспорта,треба в кабінеті проходити вериф наново,а я просто зміню номер і на моєму ипн просто буде висіти незавершений веріф.
На старий паспорт ж не дадуть кредити,все позлітає в банках та мфо.

Був в когось такий досвід?
Що порадите?

Добрий день,залишилось пару кредитів,хочу закрити все під ноль,і поміняти паспорт по причині втрати або пошкодження.

Уже як 3 роки дані та фото блуждають по інтернету та шарагах,но основна причина це біти,кріпсі,лайткредит,щоб не повісили позику,в них після оновлення паспорта,треба в кабінеті проходити вериф наново,а я просто зміню номер і на моєму ипн просто буде висіти незавершений веріф.
На старий паспорт ж не дадуть кредити,все позлітає в банках та мфо.

Був в когось такий досвід?
Що порадите?
там привязка по іпн

Ну моя одногрупниця так вже 3 рази зробила. Але вона міняла не лише паспорт, але і прізвище. ІПН немає по релігійним причинам.

Ще не перебуває в стаутсі особи "під слідством"?

Ну моя одногрупниця так вже 3 рази зробила. Але вона міняла не лише паспорт, але і прізвище. ІПН немає по релігійним причинам.
На моїй пам"ті такі студентки "закінчували" ВУЗа не дуже гарно...

Фіз.підготовка для відбування покарання в місцях ПВ в подруги нормальок?

Останнє редагування:
Назад
Угорі