Чи можна надіслати запит виконавцю списувати гроші з зп?

• Автор теми Автор теми Juleshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 295

Juleshka

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
20
Бали
2565
Juleshka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, в мене таке питання. Мої рахунки заблоковані, але я добилась того, щоб можна було 13400 в місяць знімати, але нічого не списується в рахунок боргу. Просто кошти на карті накопичуються. Якщо я напишу виконавцю і попрошу списувати кошти з зп, мені знімуть арешт одразу? Бо я не знаю, як мені відкладати, не вистачає 13400 на місяць, щоб якось відкладати на погашення, краще б вже з зп списували. Я знаю, що краще звернутись до юриста, але мені потрібно якнайшвидше розблокувати карту зарплатну, бо всі гроші просто там збираються. Може хтось може щось порадити?
Питання може дивне, але прохання нормально відреагувати ;(

Вітаю, в мене таке питання. Мої рахунки заблоковані, але я добилась того, щоб можна було 13400 в місяць знімати, але нічого не списується в рахунок боргу. Просто кошти на карті накопичуються. Якщо я напишу виконавцю і попрошу списувати кошти з зп, мені знімуть арешт одразу? Бо я не знаю, як мені відкладати, не вистачає 13400 на місяць, щоб якось відкладати на погашення, краще б вже з зп списували. Я знаю, що краще звернутись до юриста, але мені потрібно якнайшвидше розблокувати карту зарплатну, бо всі гроші просто там збираються. Може хтось може щось порадити?
Питання може дивне, але прохання нормально відреагувати ;(
Виконавець сам спише все що буде вище за 13400

Виконавець сам спише все що буде вище за 13400
Так він не списує, от в мене на карті зараз є 17000грн, я вже 13400 зняла, а ці кошти так і лежать
І взагалі, на скільки я знаю, якщо картка зарплатна, то виконавці ж не мають права її блокувати?

Так він не списує, от в мене на карті зараз є 17000грн, я вже 13400 зняла, а ці кошти так і лежать
І взагалі, на скільки я знаю, якщо картка зарплатна, то виконавці ж не мають права її блокувати?
Якийсь лінтюх у вас

От і я ж так думаю
Ні туди, ні сюди
От і намагаюсь знайти способи, хай би краще з зп списували, а картка була б розблокована
Взагалі то він може і те і друге. Тобто накласти арешт на рахунки і водночас відправити на відрахування із зарплатні

От і я ж так думаю
Ні туди, ні сюди
От і намагаюсь знайти способи, хай би краще з зп списували, а картка була б розблокована
То подзвоніть і копняка дайте,хай вже щось робить

хай би краще з зп списували, а картка була б розблокована
є варіант написати заяву на зняття арешту з посиланням на верховний суд
взагалі він мав розблокувати коли дізнався, що заходить зарплата

Назад
Угорі