Чи можна домовитися з виконавцем без відкриття ВП?

• Автор теми Автор теми Роксолана666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 1K
Так може поговоріть на роботі ,спитайте що вам за це буде?
У кого были случаи увольнения с работы изза ИП?

Я не знаю всех ваших обстоятельств, но сумма вроде небольшая. Нету у кого занять из родственников? Только не МФО
Нет, у меня не у кого занять... Да и родственники у меня такие,что не дай бог. Если узнают - с потрохами сожрут.🤦 Ведь они бизнесмены,а я нищая...А если ещё и мама моя об этом узнает - это ее добьет.

Меня удивляет что на сумму 8500 на вас подали в суд.

Всё, теперь понял Тараса)
Автору прислали документы, что какую то дармоедшу приняли на работу)))

Кстати, Роксолана666 а почему "позорного" письма? Почитайте статистику сколько сейчас людей в долгах, вы думаете, что одна такая? :)))

Всё, теперь понял Тараса)
Автору прислали документы, что какую то дармоедшу приняли на работу)))

Кстати, Роксолана666 а почему "позорного" письма? Почитайте статистику сколько сейчас людей в долгах, вы думаете, что одна такая? :)))
Думаю,что я одна такая... Да и могут уволить изза ИП,когда на работу пришлют его. Да и боюсь что за один раз исполнитель может арестовать и снять всю полугодичную зп в оплату долга

Думаю,что я одна такая... Да и могут уволить изза ИП,когда на работу пришлют его. Да и боюсь что за один раз исполнитель может арестовать и снять всю полугодичную зп в оплату долга
Знімайте кошти з карток, якщо є. Він зтягне тільке те що в виконавчому листі прописано. Не панікуйте, всім поxep на работі буде на ваше вп, в бухгалтерії додадуть в формулу -20 відсотків на погашення вп і все)

Знімайте кошти з карток, якщо є. Він зтягне тільке те що в виконавчому листі прописано. Не панікуйте, всім поxep на работі буде на ваше вп, в бухгалтерії додадуть в формулу -20 відсотків на погашення вп і все)
В мене кошти появляються на карті 2 рази в місяць

В мене кошти появляються на карті 2 рази в місяць
після вп у вас на всіх картках буде мінус та сума яку присудили. Тобто аванс буде одразу йти на погашення боргу, а потім ще остача зарплати в кінці місяця. і ще 20 відсотків окремо бухгалтерія одразу на рахунок виконавця буде відправляти. Вам потрібно писати заяву на користування 2 мінімалками в місяць, тоді банки не будуть блокувати ці кошти і направляти виконавцю згідно вп

Вп на 12 тисяч грн, цеж мало, тут взагалі нічого переживати, пишіть заяву на 2 мінімалки до виконавця і будете без проблем користуватись своєю зарплатою, окрім 20 відсотків які будуть з роботи перераховувати

після вп у вас на всіх картках буде мінус та сума яку присудили. Тобто аванс буде одразу йти на погашення боргу, а потім ще остача зарплати в кінці місяця. і ще 20 відсотків окремо бухгалтерія одразу на рахунок виконавця буде відправляти. Вам потрібно писати заяву на користування 2 мінімалками в місяць, тоді банки не будуть блокувати ці кошти і направляти виконавцю згідно вп

Вп на 12 тисяч грн, цеж мало, тут взагалі нічого переживати, пишіть заяву на 2 мінімалки до виконавця і будете без проблем користуватись своєю зарплатою, окрім 20 відсотків які будуть з роботи перераховувати
Я не знаю як саме писати ту заяву і де її шукати? Там ще якісь документи потрібні?

Поки що чекаю на відкриття ВП.Я навіть не знаю звідки я дізнаюся контакти виконавця
звяжіться з виконавцем він вам все пояснить

То це все може піти одразу за один місяць,якщо не написати заяву про зняття 20%?

Поки що чекаю на відкриття ВП.Я навіть не знаю звідки я дізнаюся контакти виконавця
в постанові все буде, вона прийде в єсуд в дію банки також проінформують вас, одразу телефонуйте потім виконавцю і просіть щоб скинув зразок заяви та алгоритм підписання та направлення.

в постанові все буде, вона прийде в єсуд в дію, одразу телефонуйте потім виконавцю і просіть щоб скинув зразок заяви та алгоритм підписання та направлення.
Я буду писати від руки заяву,так як в дії немаю ел.підпису(паспорт книжка!). І через скільки часу розблокують рахунок?
Хто підкаже?

Я мала на увазі чи за один місяць не знімуть одразу всю зп?

Останнє редагування модератором:
Я буду писати від руки заяву,так як в дії немаю ел.підпису(паспорт книжка!). І через скільки часу розблокують рахунок?

Хто підкаже?
якщо листом то це буде довго від 2 тижнів, а якщо у вас ощадбанк то це взагалі більше місяця. Заяву ви не на 20 відсотків будете писати а на 2 мінімалки. Тому ще раз повторюю вам треба буде одразу звязатись з виконавцем і вирішити з ним це питання.

якщо листом то це буде довго від 2 тижнів, а якщо у вас ощадбанк то це взагалі більше місяця. Заяву ви не на 20 відсотків будете писати а на 2 мінімалки. Тому ще раз повторюю вам треба буде одразу звязатись з виконавцем і вирішити з ним це питання.
В мене приватбанк.

В мене приватбанк.
приват одразу розблоковує рахунок після отримання постанови від виконавця. Також цю заяву вам можно буде підписати ключем якраз приватбанку в електронному вигляді на порталі дія та одразу направити виконавцю він зобовязаний наче за 1 день все зробити і відправити до банку на виконання.

приват одразу розблоковує рахунок після отримання постанови від виконавця. Також цю заяву вам можно буде підписати ключем якраз приватбанку в електронному вигляді на порталі дія та одразу направити виконавцю він зобовязаний наче за 1 день все зробити і відправити до банку на виконання.
Для того щоб в ел.ключі підписати заяву,то тркба Дія підпис,а в мене паспорт книжка

Доброго дня.
На мене подали пару МФО в суд,якщо буде вп то скільки будуть знімати із зп.їх багато а зп невелика.Я розблокую на 2 мінімальні зп,цікаво як будуть відраховувати на вп

уволить? А основания какие?
Снять полугодичную зп - снимите её... очевидные же вещи...

Назад
Угорі