Чи можливий арешт іноземних рахунків?

• Автор теми Автор теми Yulia_Rr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 115

Yulia_Rr

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
0
Бали
3558
Yulia_Rr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. От цікаво чи може виконавець знайти іноземний рахунок? Маю офіційну роботу за кордоном. Зараз йде перший суд за 6 років просрочок. Звичайно якщо рішення суду буде адекватним то заплачу) Але якщо нарахують захмарно то нехай чекають. Бо в Україні нічого не маю

Всім привіт. От цікаво чи може виконавець знайти іноземний рахунок? Маю офіційну роботу за кордоном. Зараз йде перший суд за 6 років просрочок. Звичайно якщо рішення суду буде адекватним то заплачу) Але якщо нарахують захмарно то нехай чекають. Бо в Україні нічого не маю
звичайно що ні

Пока что не может. Что будет через несколько лет никто не знает. Если не будете защищаться в суде, врядли решение будет адекватным.

Пока что не может. Что будет через несколько лет никто не знает. Если не будете защищаться в суде, врядли решение будет адекватным.
Я захищаюсь. Буду надіятись що суд скине %

Я захищаюсь. Буду надіятись що суд скине %
Суд може скинути повністю або частково проценти; зобов'язаний скинути комісію, неустойку, 3% річних, інфляційними втрати, компенсацію неіснуючих витрат за фактично ненадану правову допомогу. Все залежить від конкретних обставин і, на жаль, від судді.

Назад
Угорі