Чи можливо за тіло закрити кредит у Смартівей?

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 4K

oli4ka

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
24
Бали
5065
oli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене тіло 15тис, місяць прострочки,н арахували 17тис процентів, зараз сума 32тис
Незнаю що робити, всім знайомим дзвонять, смс посилають щоб рідні допомогли, а я чекаю і незнаю чи вони з часом запропонують тіло чи ні
Можливо вже хтось закривав таку суму

я закрыла за тело и %первоначальный, переписывалась с ними в вайбере.

У мене тіло 15тис, місяць прострочки,н арахували 17тис процентів, зараз сума 32тис
Незнаю що робити, всім знайомим дзвонять, смс посилають щоб рідні допомогли, а я чекаю і незнаю чи вони з часом запропонують тіло чи ні
Якщо буди пролонгації - можна. В мене було тіло 3000, але пролонгаціями в свій час виплатила близько 4000. Коли вийшла на просрочку, почався кіпіш серед рідних, яких тероризували. Але з ними важко домовлятись, бо на гарячій лінії на всі питання відповідають «з вами зв’яжеться ваш кредитний спеціаліст». А мені за день скільки таких «спеціалістів» дзвоне... З горем пополам таки здзвонилися через пару днів моїх звертань на гарячу лінію і писанини у вайбері.То вони погодились на 1500. Кредит закрито. Це, мабуть, най неадекватніша контора. Вони навіть вночі дзвонили близьким.

Якщо буди пролонгації - можна. В мене було тіло 3000, але пролонгаціями в свій час виплатила близько 4000. Коли вийшла на просрочку, почався кіпіш серед рідних, яких тероризували. Але з ними важко домовлятись, бо на гарячій лінії на всі питання відповідають «з вами зв’яжеться ваш кредитний спеціаліст». А мені за день скільки таких «спеціалістів» дзвоне... З горем пополам таки здзвонилися через пару днів моїх звертань на гарячу лінію і писанини у вайбері.То вони погодились на 1500. Кредит закрито. Це, мабуть, най неадекватніша контора. Вони навіть вночі дзвонили близьким.
Теж хотіла самостійно домовитись, дзвонила на гарячу лінію , там перенаправляти на спеціаліста, який зразу ж почав обливати брудом, домовлятись немає з ким неадекватна повний

у меня тело в этой шараге кажись 8000 второй месяц прострочки, сменил симку, делают общвон каждый день папе( у него трукалер) и двум женщинам с которыми я даже не общался и нет их номер, пусть звонят.
папе шлют смс уже что бы за тело закрыть, но идут ка они нах*р

Нет. Тело и пару тысяч сверху захотят по любому.

Теж хотіла самостійно домовитись, дзвонила на гарячу лінію , там перенаправляти на спеціаліста, який зразу ж почав обливати брудом, домовлятись немає з ким неадекватна повний
В мене це теж було. Перші разів 10)Я цих дівчат на гарячій лінії задовбала, в вайбері строчила і вже в 11 раз мені подзвонив дуже ввічливий мужчина.

Сьогодні написали

Вкладення

• IMG_20200530_100831.webp
    IMG_20200530_100831.webp
    15.7 Кб · Перегляди: 86
а скільки у вас зараз у додатку нараховано процентів тай все загалом впринципі
Я навіть незнаю. В мене новий телефон, їх додаток видалила, просрочка вже 3 міс. Місяць тому пропонували реструкторизацію щоб я оновила додаток, то було майже 7 тис

Реально закрыть за тело...
Только я писала чтт за почти 4 месяца им выплатила тело кредита(по моему 5000 тысяч было)и просила закрыть...пришлось доплатить 2800 кажись...не помню точную сумму... они закрыли мой кредит!
P.S я еще в конце марта писала им на электронику...ответили быстро!)
Реально закрыть за тело...
Только я писала чтт за почти 4 месяца им выплатила тело кредита(по моему 5000 тысяч было)и просила закрыть...пришлось доплатить 2800 кажись...не помню точную сумму... они закрыли мой кредит!
P.S я еще в конце марта писала им на электронику...ответили быстро!)
Емейл*))

Назад
Угорі