Чи можливо з ЄАПБ домовитись за тіло?

• Автор теми Автор теми Chelovekk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 5K
Так вони ж шлють і смс і на мейли свої фантазії.
цікаво, в них мій кредит плюс з 2023 року, мілоан, кредит маркет, ізі банк, за весь час було 2 смс, на ел. пошті нічого, по прописці не живу)
не люблять меня

цікаво, в них мій кредит плюс з 2023 року, мілоан, кредит маркет, ізі банк, за весь час було 2 смс, на ел. пошті нічого, по прописці не живу)
не люблять меня
Мені якась курка від них дзвонила, хоча там також дофіга продано до них. Адекватно не схотіла говорити, почала кудахтати, то потім не витримала і як завжди злив.

В сина 3 кредити в них, один до 800грн, а ось два інших: з тіла 2268 хочуть 6528, з тіла 3000 хочуть 10200

У меня был случай, когда предлагали за тело, но тогда это была история не про "выкупили долг", а представляли интересы кого-то там.
Я разок на них пожаловался в НБУ и звонки прекратились совсем. Больше не контакт они не шли. Я, в принципе, не расстроен :)

Мені по одному кредиту нарахування тіла,по іншому більше ніж 2 тіла.
Цікаво інше,продали туди Єноти,я навіть дзвонила їм, сказали що так продали,а тепер від Таліон йдуть смс
Чи можуть ці притирки повернути мене в афк додому?😂

Вкладення

• IMG_20240531_022225.webp
    IMG_20240531_022225.webp
    17.6 Кб · Перегляди: 125
Мені по одному кредиту нарахування тіла,по іншому більше ніж 2 тіла.
Цікаво інше,продали туди Єноти,я навіть дзвонила їм, сказали що так продали,а тепер від Таліон йдуть смс
Чи можуть ці притирки повернути мене в афк додому?😂
Они все похожие эти шараги правдаесли этим не заплатите то могут у суд пойти любят они такое

Сьогодні Mycredit продав їм мою позику.Чи можна з ними домовитись за тіло погасити?
В мене у ЄАПБ 4 МФО. Сказали,що тенго пропонує тіло+1000грн. Так як пропонували до продажу. Інші мфо хочуть більше

Добрий день , підскажить будь ласка , сьогодні перщий день як мій кредит продали єапб, що краще зробити щоб не арештували рахунки як вони погрожують

Добрий день , підскажить будь ласка , сьогодні перщий день як мій кредит продали єапб, що краще зробити щоб не арештували рахунки як вони погрожують
Вони не арештують, а от в суд можуть підти з великою вірогідністю. Суд може бути як програний, так і виграний з допомогою юристів з форуму.Домовлятись там нема з ким і нема про що,якщо не збираєтесь з переляку платити всі їхні забаганки. Чекайте суду,збирайте гроші на допомогу юристів з форуму.

що краще зробити щоб не арештували рахунки як вони погрожують
Обіцяти не значить женитись.
Я про те, що для того, щоб арештувати ваші рахунки їм потрібно подати на вас в суд, виграти його і потім ще чекати мінімум 30 днів поки рішення вступить в силу.

Раніше були поодинокі випадки, але в загальному це практично нереально.
Хоча все змінюється.
На даний момент здебільшого вони "бронелобі" і на поступки не йдуть.
Добрий день!
скажть будь ласка,якщо тіло 9000грн,запропонували ЄАПБ закрити за 12тис.Це нормальна пропозиція?

Добрий день!
скажть будь ласка,якщо тіло 9000грн,запропонували ЄАПБ закрити за 12тис.Це нормальна пропозиція?
Если вас устраивает то оплачивайте обычно ЕАПБ 2 тела хочет так что вполне себе норм

У них три моих договора Кредисенд тело 3000,хотят 12000 , Аванс Кредит 3000,хотят 12000 , Майкредит тело 12000 , хотят 29990 ещё пишут смс о нарушении договора по поводу Таксомбанк .

Написала на почту , чтоб прислали хоть один договор, хочу посмотреть как он выглядит. Пока тишина .
Добрий день!
А сколько просрочка и какая общая сумма была с процентами?

Назад
Угорі