Чи можливо взагалі в 2024 домовитися з МОНЕТКА за тіло?

• Автор теми Автор теми Lenchuk25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 738

Lenchuk25

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
53
Бали
193
Lenchuk25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, прочитала теми по ним,але чи все таки можливо їх закрити за хоча б х2 тіла по новим договорам з 2024?чи не треба витрачати нерви?і чекати суду

Доброго дня, прочитала теми по ним,але чи все таки можливо їх закрити за хоча б х2 тіла по новим договорам з 2024?чи не треба витрачати нерви?і чекати суду
можна закрити за 2-3 тіла на кілька платежів, чув такі випадки. А суд присудить вам все за рік, в них доволі гарні договори нажаль...

можна закрити за 2-3 тіла на кілька платежів, чув такі випадки. А суд присудить вам все за рік, в них доволі гарні договори нажаль...
Нові? Чи старі теж гарні? Я колись вирішила їх взагалі ніколи не платити через неадекватність. Але хз. Раптом вирішу закрити все. І цих 💩 треба буде

Нові? Чи старі теж гарні? Я колись вирішила їх взагалі ніколи не платити через неадекватність. Але хз. Раптом вирішу закрити все. І цих 💩 треба буде
Дуже неадекватно вели себе?
В мене 4 місяці прострочення вже,але поки ніхто не жалівся, і в мене блокатор стоїть, навіть не знаю чи телефонували
в мене кредит від монетки в 23 році взятий, в червні цього подали до суду подали.
Багато нарахували?хоча я уявляю

Адвокат з форуму дивився мій договір 23 року, то не взявся, зі старими не знаю, але по них ніби не все так погано, як що дивитися по реєстру судових справ
В мене 4 місяці прострочення вже,але поки ніхто не жалівся, і в мене блокатор стоїть, навіть не знаю чи телефонували

Багато нарахували?хоча я уявляю
тіло і % за 150 днів дії договору, плюс 9 тисяч на їхнього юриста

По моїх мірках дуже) Самі неадекватні з моїх. Бітів звісно в мене не було))) автодозвон кодну хвилину протягом кількох годин на день. Не тільки мені, але і близьким. І так хвилями. Писали в вайбер. Знайшли керівника з роботи мами. Один раз говорили, що вони з поліції, інший раз, що з виконавчої служби і передати інфо, що завтра приїдуть описувати майно. Іншим родичам теж дзвонили, просили всякий брєд передати. Для мене це ту мач. Може і не закрию, навіть якщо всіх інших вирішу закривати.

Останнє редагування:
По моїх мірках дуже) Самі неадекватні з моїх. Бітів звісно в мене не було))) автодозвон кодну хвилину протягом кількох годин на день. Не тільки мені, але і близьким. І так хвилями. Писали в вайбер. Знайшли керівника з роботи мами. Один раз писали, що вони з поліції, інший раз, що з виконавчої служби і передати інфо, що завтра приїдуть описувати майно. Іншим родичам теж дзвонили, просили всякий брєд передати. Для мене це ту мач. Може і не закрию, навіть якщо всіх інших вирішу закривати.
Огоо,ну після такого дійсно не хочеться віддавати🤯

У Монетки ж забрали ліцензію. Чи ні?

так договори які у них були нікуди не зникли. І тепер є нові товки Процент і КТЛ з тими ж методами
хм... ну, я вернул то, что им заплатил (с 3к взыскали 18 + всякие расходы) через суд. Больше они мне не писали и не звонили. Странно))

Назад
Угорі