Чи можливо виплачувати борг за газ у розстрочку?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Мабуть показники передавались не регулярно і оплати теж. Робіть реальне фото, їдьте сьогодні і домовляйтесь. З 01 травня ціна на газ 8грн/куб.м. Воно Вам тра?
Нє все було регулярно ,тільки подавала на ті гроші які в мене були вірніше на ту суму яку получалось

Barabashka, газзбути роблять реструктуризацію і розстрочку. Інші компанії не факт, плюс треба ж координувати з міськгазом всі рухи.
Barabashka, але треба ось таке додавати

• документальне підтвердження часткової/тимчасової неплатоспроможності (вимога п. 4.10 Постанови НКРЕКП №2500), а саме: довідки про хворобу; довідки про розмір заробітної плати (якщо людина працює); довідка про розмір виплат з пенсійного фонду; довідка з державної служби зайнятості; довідка про розмір соціальних виплат з УПСЗН та будь-які інші довідки, які підтверджують неплатоспроможність.

Barabashka, газзбути роблять реструктуризацію і розстрочку. Інші компанії не факт, плюс треба ж координувати з міськгазом всі рухи.
Barabashka, але треба ось таке додавати

• документальне підтвердження часткової/тимчасової неплатоспроможності (вимога п. 4.10 Постанови НКРЕКП №2500), а саме: довідки про хворобу; довідки про розмір заробітної плати (якщо людина працює); довідка про розмір виплат з пенсійного фонду; довідка з державної служби зайнятості; довідка про розмір соціальних виплат з УПСЗН та будь-які інші довідки, які підтверджують неплатоспроможність.
или просто корона справку)

вас не скушают если вы покажете фото , для расточки оно обязательное , 15 т. не будут делить на 3 платежа ( если конечно у вас зп не 20к. ), не отключат если вы согласны платить ( если есть дети , то вообще не имеют права ) , разобьют на платеж по 2500.
На счёт детей,их это не останавливает,у меня был долг 4000,двое деток,одна инвалид,и приехали и перекрыли

На счёт детей,их это не останавливает,у меня был долг 4000,двое деток,одна инвалид,и приехали и пере
ну у кого как , я с детьми приписана у отца , у него тоже долг за газ около 7 тис. , не отключили из за детей ( младшему 1,5 )

ну у кого как , я с детьми приписана у отца , у него тоже долг за газ около 7 тис. , не отключили из за детей ( младшему 1,5 )
Ну значит,разные люди бывают,видите,у меня отключили,даже не посмотрели,что ребенок инвалид,зашло четыре мадамы во двор,я просила не отключать,сказала через неделю оплачу,а одна мне говорит,ну оплатишь,приедем подключим,оплатила через неделю,а подключения ждала почти месяц,ещё и за подключение заплатила,хотя говорили что бесплатное подключение,так что вот такие дела

Мне приехали отключили из за того что не перезаключила договор, двух мес ребенок.А всего потому что попалась стерва,ну ее уже уволили .

А хто скільки за газ платив зимою?) Бо щось поставили в батьків модного економного котла а він щось не дуже такий і економний, на 200 грн в день спалював, газу з плитою на кухні, без душа там бойлер.

А хто скільки за газ платив зимою?) Бо щось поставили в батьків модного економного котла а він щось не дуже такий і економний, на 200 грн в день спалював, газу з плитою на кухні, без душа там бойлер.
у меня где то в среднем 2500в месяц(отопление и плита) пару лет поставил наш обычный " атон"

А яка опалювальна площа?

Barabashka, скільки часу не платили за газ, якщо такий великий борг?
Да смотря сколько жилплощадь . Мне 8к накипело за отопительный. Частный дом . 75 квадратов. Свой котел. А в квартирах побольше платёжки

Да смотря сколько жилплощадь . Мне 8к накипело за отопительный. Частный дом . 75 квадратов. Свой котел. А в квартирах побольше платёжки
У мене теж приватний будинок. За місяць , коли було холодно, було близько 2, 5 тис. Батьки здають квартиру, трьохкімнатну, то там уся комуналка виходила 3000 грн.
Зараз за борги можуть відключити газ, якщо не оплатити. Знаю жіночку, якій без попередження відключили газ за борг у 100 грн.

Ви мене не зрозуміли,я за нього платила тільки не всі куби подавала
Но сумма то приличная получилась. У меня ваще с газовщиками отдельная лямур), для них я враг и примахеренная, тем не менее, когда с ними судились, то на первое заседание не явились, а на втором предложили типа мировую). Одно могу сказать, что те ещё кишкомоты, но я тоже в долгу не осталась)

Назад
Угорі