Чи можливо відновити кредитну історію

• Автор теми Автор теми Глупец
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 723

Глупец

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
21
Бали
2565
Глупец не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як і більшість з нас маю за спиною декілька тисячну заборгованість, яка вже лежить на мені 2,5 роки. Власне коли брав, то все було дуже смно з фінансами, зараз вже трішки краще тай пропозиції від шаражок ідуть доволі гарні 2/3 тіла з гарантійкою або тіло. Ось я власне сів і думаю, якщо закрию то чи допоможе це якось відновити кредитну історію, думаю в перспективі про іпотеку, а за спиною боргова яма і куча прострочок.

Можливо хтось стикався чи допоможе закриття шаражок відновити репутацію перед банками чи це просто гроші на вітер, що думаєте?

Як і більшість з нас маю за спиною декілька тисячну заборгованість, яка вже лежить на мені 2,5 роки. Власне коли брав, то все було дуже смно з фінансами, зараз вже трішки краще тай пропозиції від шаражок ідуть доволі гарні 2/3 тіла з гарантійкою або тіло. Ось я власне сів і думаю, якщо закрию то чи допоможе це якось відновити кредитну історію, думаю в перспективі про іпотеку, а за спиною боргова яма і куча прострочок.

Можливо хтось стикався чи допоможе закриття шаражок відновити репутацію перед банками чи це просто гроші на вітер, що думаєте?
Закриваєте старі.
Берете один новий. І регулярно його спускаєте і поповнюєте.
Через три роки забудуть прострочки.

Глупец, примат видасть. Сенс дасть. Моно теж дасть. Ліміти мінімальні будуть, але з часом виростуть.

Допоможе,але не зразу.
Через деякий час і якщо будете мати офіційну роботу.
Після закриття вам зразу не дадуть кредит.

Допоможе,але не зразу.
Через деякий час і якщо будете мати офіційну роботу.
Після закриття вам зразу не дадуть кредит.
тоже считаю что при ипотеке большую роль играет стабильная зп

тоже считаю что при ипотеке большую роль играет стабильная зп
> дериватива никак не влияет на МФО / банковские кредиты — прочие долги в целом. Первый взнос от 20% + регулярные платежи = успех)

нік у вас прикольний, автор. Дуже швидко ви забули той жах, який роблять всім нам кредити. дуже швидко

Назад
Угорі