Як я з ними домовлявся: мене їм продали аванс кредит, перед тим аванс мене передав ФК Інвеструм,а ті продали фінтех...фінтех подзвонив 3-4 липня, сказав є акційна пропозиція закрити за тіло 1500, відповів що зможу до 15 числа, сказали добре чекаємо. Після того дзвонять 5-6 числа питають знову коли опалата, відповідаю що мені погодили до 15липня, якесь ***** почало мені кричати в трубку що нічого у нас такого не має, до 10 числа чекаємо від вас оплату і поклали трубку. 10 числа приходить смс з якимись лякалками, а вчора 11 липня на пошту прийшов лист під назвою "Роз*яснення стосовно загальної процедури стягнення боргів та примусового виконання" і сума яку маю оплатити не 1500 а 2230. Дзвоню їм (Фінтехам), кажу так то так то у мене була розмова з вами на початку липня і ми погодили що я до 15 липня оплачу 1500, сказали так дійсно зафіксована розмова що до 15 липня буде ваша оплата 1500, попросив гарантійний лист, прислали сьогодні з сумою 1500, але попросили закрити до 14 липня так як 15 липня на суботу випадає, знаю що кошти у мене 100% будуть завтра, так що наче все з ними склалося ок.