Чи можливо дізнатися на що дружина витрачає аліменти?

• Автор теми Автор теми DroN111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K
Доброго времени суток.Можно ли узнать куда бывшая жена тратит элементы?
Ну,можна...впринципі ..Якби так пояснити.Звісно,різні є жінки.Хто на себе витрачає,а дитина ходе як облізле бомженя,бо для чого купувати,все одно на один сезон.Є такі,і таких треба мам контролювати.Ну а так якщо дитина вже доросла,то вони ж прекрасно розуміють,що за справи...Заборонити бачитися вона не може,якщо ви не позбавлені батьківського права.Звісно,звертатися в суд для визначення часу на спілкування з дітьми як варіант.Але ж мами,нуууу....можна по різному дитині пояснити.Можна пояснити ,що твій папка козел,кобель і га@@н штопаний і пояснити дитині так,що і сама дитина не захоче спілкуватися.А можна по іншому ,навіть якщо він дійсно такий як я перерахувала раніше,але дітей в це не вміщувати.З великого кохання,вийшла велика дупа.Але діти ні до чого...Тому спробуйте домовитися з нею ,спробуйте 101 раз пояснити,що ви батько і маєте право бачитися з дітьми.

Ну судячи з вашої ситуації,можливо спробувати ще раз по спілкуватись?
Дітки якби дорослі уже,не думаю що мама прям контролює їх круг спілкування....
Звернення в опіку може відобразитись на цій ситуації....не у вашу сторону,поки розберуться,поки нададуть дозвіл.....це все час.
А як часто ви спілкуєтесь з дітьми? Телефон,месенджери......я не про зустрічі.
Ви не з тих батьків🙄що заплатив аліменти і рахуєте,що всі живуть за ваші аліменти?)
Яку суму ви оплачуєте?
Без образ,просто цікаво)
С Дочкой переписываемся 2 раза в неделю,Сын не отвечает! Последний раз видел детей 5 месяцев назад.2 месяца назад приехал в отпуск хотел встретиться запретила детям отвечать на мои звонки!С моей зарплаты снимают 35%,15-18 тысяч на месяц!

С Дочкой переписываемся 2 раза в неделю,Сын не отвечает! Последний раз видел детей 5 месяцев назад.2 месяца назад приехал в отпуск хотел встретиться запретила детям отвечать на мои звонки!С моей зарплаты снимают 35%,15-18 тысяч на месяц!
Ну це дикість,якщо чесно.
Як можна уже дорослим,розуміючим ситуацію дітям заборонити?
Ну на дітей ви достатньо сплачуєте,якщо є час,робіть все через суд.....
Це ваше законне право, спілкування з дітьми.Ніхто не вправі вас його позбавляти.

Назад
Угорі