Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тількиа з лікарняних теж мають право вираховувати 50%?
за рішеннями про стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також втратою годувальника.
Тобто просто так не можуть знімати з лікарняних та аліментів? Вірно?тільки
з аліментів взагалі не можуть, бо аліменти - власність не боржника, а дитини))Тобто просто так не можуть знімати з лікарняних та аліментів? Вірно?
Хз... лікарняні і декретні рахуються доходом...тільки
Так,лікарняні ідуть в нарахування,вираховують відсотки,на руки те що лишилось,переводять на рахунок. Якщо хто бухгалтер,то поправтеХз... лікарняні і декретні рахуються доходом...
Хз... лікарняні і декретні рахуються доходом...
Стаття 72. Звернення стягнення на допомогу з державного соціального страхування та соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства
1. На допомогу з державного соціального страхування, що виплачується в разі тимчасової непрацездатності та в інших випадках, допомогу по безробіттю та соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства, призначену відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю", стягнення може бути звернено виключно за рішеннями про стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також втратою годувальника.
20% то по одному ВП ніби, а по декількох до 50 може бутиAdios, Букви на папері то звісно добре, але ж знаючи наших виконавців, бухгалтерів "гіпервідповідальних" і т.п зовсім чогось не віриться.
Те саме що в стартпості ТС написав про відрахування 50%.... не 20% до речі.
Тому і цікаво як це все працює а не регламент.
Не хочу шукати і ритись... вже десь в темах викладав раніше виноску з ЗУ про виконавче, де написано 20% по одного типу ( кредитам ) і до 50 якщо є інші види стягнень, таких як штрафи і подібне, і до 70 якщо ще аліменти.20% то по одному ВП ніби, а по декількох до 50 може бути
Так, вірно. Лікарняні це дохід. Це зарплата , коли людина хворіє. Нараховується від нарахованої з/пл за останні шість місяцівТак,лікарняні ідуть в нарахування,вираховують відсотки,на руки те що лишилось,переводять на рахунок. Якщо хто бухгалтер,то поправте
Аліменти мені здається це не власніть дитини, а матері. Може зараз щось змінилось. Раніше аліменти враховувалися в мій дохід, а не дитини.з аліментів взагалі не можуть, бо аліменти - власність не боржника, а дитини))
тут про те що з лікарняних можуть знімати на погашення боргу по аліментах, шкоди по каліцтву
дитини.Аліменти мені здається це не власніть дитини, а матері. Може зараз щось змінилось. Раніше аліменти враховувалися в мій дохід, а не дитини.