CreditKasa Чи може КредитКаса відібрати авто?

• Автор теми Автор теми nazario0890
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 967
Та я хочу їх закрити, просто вони нарахували 9.8к відсотків, я не збираюсь їм два тіла платити, можу їм зараз 7к закрити і все
Они сейчас на тело не пойдут.
+ они сейчас активно в суды ходят, если у вас договор на 300 дней. Имейте ввиду просто.

Та я хочу їх закрити, просто вони нарахували 9.8к відсотків, я не збираюсь їм два тіла платити, можу їм зараз 7к закрити і все
Наберіть і запропонуйте їм 7. Відмовляться - їх проблема. І скажіть, що віддасте іншим ці 7. А вони знову будуть чекати з моря погоди.

Наберіть і запропонуйте їм 7. Відмовляться - їх проблема. І скажіть, що віддасте іншим ці 7. А вони знову будуть чекати з моря погоди.
Я им звонил раз в месяц предлагал тело. Если говорили нет, то закрывал тех кто был сговорчивее. У меня они созрели через 2,5 года. В суд не подавали.

Я им звонил раз в месяц предлагал тело. Если говорили нет, то закрывал тех кто был сговорчивее. У меня они созрели через 2,5 года. В суд не подавали.
Значит буду ждать, раз уж на то пошло
Читаю ухвали суддів, не бачу жодної ухвали на користь цих кк, всі справи майже програють

Значит буду ждать, раз уж на то пошло

Читаю ухвали суддів, не бачу жодної ухвали на користь цих кк, всі справи майже програють
Не туда смотрите вы что-то, наверное сносы ИНН.
Как раз суды они сейчас выигрывают по новым договорам на 300 дней, и даже юристы с форума некоторые не хотят браться за дело. Такие дела.

Не туда смотрите вы что-то, наверное сносы ИНН.
Как раз суды они сейчас выигрывают по новым договорам на 300 дней, и даже юристы с форума некоторые не хотят браться за дело. Такие дела.
Так а толку от их судов если оф. нигде не работаю, имущества нету есть только машина , даже если они ее ее захотят забрать то мне ее легче сжечь или подарить перед судом кому то

Так а толку от их судов если оф. нигде не работаю, имущества нету есть только машина , даже если они ее ее захотят забрать то мне ее легче сжечь или подарить перед судом кому то
Не працюєте взагалі чи не офіційно працюєте?

Життя дуже мінлива штука. Мені виконавчі не заважали три роки. Тепер закриваю...

А им главное долг узаконить. Сейчас не работаете, когда-то будете, а долг то никуда не денется.

Працюю, не офіційно, а без офіційної зп за ЦКУ вони стягувати не мають права, вони ж не знають коли я в конверті гроші отримую
ну це ж буде тривати не вічно, пенсіонерів все більше, а з війною і інвалідів буде ще більше, тому працюючи людей будуть виводити на чисту воду і змушувати платити податки .

Працюю, не офіційно, а без офіційної зп за ЦКУ вони стягувати не мають права, вони ж не знають коли я в конверті гроші отримую
Неофіційно я отримую 25-30. Інколи+
Три роки мене влаштувало.
Офіційно я отримував би 35+ стабільно. А тепер є вакансія на 58к. З виконавчими я цієї суми не побачу. Ніколи і ніяк. Тим більше що виконавці не спішать списувати з рахунків арештованих і розблоковувати рахунки...
Раджу все ж посильно закривати вп...

Назад
Угорі