Чи може банк заблокувати рахунки якщо стан провадження «Закрито»

• Автор теми Автор теми David Stone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
В мене схожа ситуація. Райффайзен арештував рахунки. По 3 провадженням. Всі 3 від ПриватБанк, борг по кредитці. Перше поверненне без виконання, друге завершенне, третє (судові витрати) я сплатила. А арешт зняти не можу. При цьому 1 рахунок з аліментами, другий з соцвиплатами малозабезпеченим. Дзвонила до тих двох(недо) виконавців, вони кажуть - я ваше провадження не веду, арешт зняти не можу!!! Сплачуйте борг привату, тоді знімуть арешти. Що мені робити?
Помилка, одне провадження повернуте без виконання, інше - відмовлено у відкритті... Але по ним двом висить арешт, один с##ка борг , подвійна сума
IMG_20230715_154658.webp

Вкладення

• IMG_20230715_154623.webp
    IMG_20230715_154623.webp
    33.7 Кб · Перегляди: 27
Останнє редагування:
А що ж мені з цим робити?
Звернутись до юристів з форуму та вони підкажуть.
Як на мою думку,якщо приват,то це не напис.А це все ускладнює.Тоді вирішувати питання з виконавцем та приватом.Виконавцю доречі можно направити лист,щоб розблокували 13400 грн це зараз ,поки йдуть бойові дії закон такий.А ВП треба якось платити та закривати,якщо хочете щоб все розблокували,всі картки .

Вчора програла суд ЄАПБ, їм задовольнили їхні вимоги повністю. Чи є сенс подавати апеляцію, коли адвокат мій каже, що в них все чисто і шансів щось змінити мало... Може хтось вже в цьому році мав теж такі проблеми? Як швидко вони стягують кошти через виконавчу і чи блокують відразу рахунки?

Вчора програла суд ЄАПБ, їм задовольнили їхні вимоги повністю. Чи є сенс подавати апеляцію, коли адвокат мій каже, що в них все чисто і шансів щось змінити мало... Може хтось вже в цьому році мав теж такі проблеми? Як швидко вони стягують кошти через виконавчу і чи блокують відразу рахунки?
сумно(((
щоб давати якісь поради треба бачити матеріали справи.
позов, додатки до ньго, відзив, відповідь на відзив та додатки до неї, заперечення ваші на цю відповідь і тд

сумно(((
щоб давати якісь поради треба бачити матеріали справи.
позов, додатки до ньго, відзив, відповідь на відзив та додатки до неї, заперечення ваші на цю відповідь і тд
Їх відзив на мій відзив отримала тільки сьогодні... Вони мій борг у Качай гроші купили, тіло кредиту 7000 + 12600% + 2600 судові витрати. Я у відзиві наявність заборгованості визнала але не визнавала %, адвокат казала, що не визнавати не варіант, в них всі докази є, немає за що зачепитися... А самі Качай гроші хитрі, рік пройшов як знесла ВП від них, а виконавчий лист забрати не можу, бо вони рішення суду не забирають і рік вже рішення не може вступити в законну силу...

Я у відзиві наявність заборгованості визнала але не визнавала %, адвокат казала, що не визнавати не варіант, в них всі докази є, немає за що зачепитися..
дозволю собі не погодитись))))
звісно, за умови, що вони, кардинально, саме у вашому випадку, не принесли якісь нові докази

а виконавчий лист забрати не можу, бо вони рішення суду не забирають і рік вже рішення не може вступити в законну силу...
це вам хто таке сказав?))))
з яких це пір рішення ненаберає законної сили, в зв'язку із тим, що його не отримала якась із сторін?

Райффайзен арештував рахунки. По 3 провадженням. Всі 3 від ПриватБанк, борг по кредитці. Перше поверненне без виконання, друге завершенне, третє (судові витрати) я сплатила. А арешт зняти не можу. При цьому 1 рахунок з аліментами, другий з соцвиплатами малозабезпеченим. Дзвонила до тих двох(недо) виконавців, вони кажуть - я ваше провадження не веду, арешт зняти не можу!!! Сплачуйте борг привату, тоді знімуть арешти. Що мені робити?
Помилка, одне провадження повернуте без виконання, інше - відмовлено у відкритті... Але по ним двом висить арешт, один с##ка борг , подвійна сума

дозволю собі не погодитись))))
звісно, за умови, що вони, кардинально, саме у вашому випадку, не принесли якісь нові докази

це вам хто таке сказав?))))
з яких це пір рішення ненаберає законної сили, в зв'язку із тим, що його не отримала якась із сторін?
В суді написала заяву на отримання виконавчого листа, прийшла відповідь, що відповідач не отримав рішення суду і до тих пір, поки не отримає, виконавчий лист я взяти не зможу. Поїхала в суд, питаю то скільки чекати може ще раз направити, рік пройшов вже... Мені відповіли, що кілька разів направляли, лист повертається, а суддя через це не видає виконавчий лист... От так.

В суді написала заяву на отримання виконавчого листа, прийшла відповідь, що відповідач не отримав рішення суду і до тих пір, поки не отримає, виконавчий лист я взяти не зможу. Поїхала в суд, питаю то скільки чекати може ще раз направити, рік пройшов вже... Мені відповіли, що кілька разів направляли, лист повертається, а суддя через це не видає виконавчий лист... От так.
які ж ідіоти((((
і з цими "знатоками" процесуального законодавства приходиться працювати........

Днем вручення судового рішення є:

1) день вручення судового рішення під розписку;

2) день отримання судом повідомлення про доставлення копії судового рішення на офіційну електронну адресу особи;

3) день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про вручення судового рішення;

4) день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову отримати копію судового рішення чи відмітки про відсутність особи за адресою місцезнаходження, місця проживання чи перебування особи, повідомленою цією особою суду;

5) день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову отримати копію судового рішення чи відмітки про відсутність особи за адресою місцезнаходження, місця проживання чи перебування особи, що зареєстровані у встановленому законом порядку, якщо ця особа не повідомила суду іншої адреси.

Якщо судове рішення надіслано на офіційну електронну адресу пізніше 17 години, судове рішення вважається врученим у робочий день, наступний за днем його відправлення, незалежно від надходження до суду повідомлення про його доставлення.

пишіть скаргу на головуючого суду, бо це маразм якийсь

Назад
Угорі