Чи могли BitCapital повторно взяти позику на мене самостійно?

• Автор теми Автор теми AlexN1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K

AlexN1

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
1
Бали
278
AlexN1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я брав там місяці 4-5 тому і закрив з великим скандалом, сидів нікого не чипав і знову почалися дзвінки мені з нагадуванням про борг, а сьогодні вже почали по колу телефонувати близьким.

Як таке можливо , якщо подавали на блокування мене в цій компанії , що мені робити як уникнути дзвінків та просто жити спокійно, можливо в кого є досвід.

Так, це «ліва позика». Ви не пробували зайти у кабінет, що пише? Бо їх блок взагалі не блок, лише на словах
Я пробував і з підтримкою звязатись, мені сказали , що в мене заборгованість і щоб я повертав, а сума з кожним днем росте і в мене таких коштів немає, я не знаю просто що робити, задрочують рідних і я так поняв це тільки початок.

Телефонують з 063324 і тд і кажуть що протермінований борг , хоча я там в блоці, що робити не знаю, звонити знову будуть абсолютно всім походу

Останнє редагування:
Я пробував і з підтримкою звязатись, мені сказали , що в мене заборгованість і щоб я повертав, а сума з кожним днем росте і в мене таких коштів немає, я не знаю просто що робити, задрочують рідних і я так поняв це тільки початок.

Телефонують з 063324 і тд і кажуть що протермінований борг , хоча я там в блоці, що робити не знаю, звонити знову будуть абсолютно всім походу
перетерпіти або платити щоб знов повісили(
безкінечно це не буде продовжуватися , на щастя

перетерпіти або платити щоб знов повісили(
безкінечно це не буде продовжуватися , на щастя
А скільки терпіти, для мене це абсурдно, я навіть не знаю , що казати оточенню , так як це абсурдно , без мене взяли на мене...

Пишіть до кіберполіції. Хоча це як мертвому припарка, але у Вас буде зафіксоване звернення щодо шахрайства. То зможете пояснити оточенню хоч так 👍

Пишіть до кіберполіції. Хоча це як мертвому припарка, але у Вас буде зафіксоване звернення щодо шахрайства. То зможете пояснити оточенню хоч так 👍
Тут хлоп мав голодування влаштовувати, цікаво чи живий ще:)

Тут хлоп мав голодування влаштовувати, цікаво чи живий ще:)
Думаю, його протест швидко закінчився ☺️ У нас колись на вулиці теж такий протестувальник був, але він на стовп заліз і звідти кричав свої заклики, доки не зняли 😄

Я от думаю, може грати на випередження, і взяти в них дєнег, поки лівий не повісили?)))

Це жесть, що коїться. І немає на цих ч..тів жодної управи.

Не треба 😆 Так не цікаво 😆
Воно то так)

Тільки потім буду закривати очі, в/в переді мною всі ці теми "на мене повісили кредит", "біти взяли повторний кредит" і так вони кричать на мене: а ми тебе попереджали)))

Звичайно, все це жарти. Але часті випадки вказують на те, що шанси бути в цьому числі збільшуються:sad:

Воно то так)

Тільки потім буду закривати очі, в/в переді мною всі ці теми "на мене повісили кредит", "біти взяли повторний кредит" і так вони кричать на мене: а ми тебе попереджали)))

Звичайно, все це жарти. Але часті випадки вказують на те, що шанси бути в цьому числі збільшуються:sad:
Я стабільно, якщо не бачу від них реклами - нервую 😆

Назад
Угорі