CreditKasa Чи мають право МФО або колекторські агентства писати/дзвонити у месенджери?

• Автор теми Автор теми foreverhustle
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

foreverhustle

Only read
Дописи
23
Реакції
12
Бали
3
foreverhustle не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, сьогодні на вайбер прийшло смс від лівого номера, зрозумів одразу що це МФО, але потім почали ще й дзвонити туди, я наскільки пам‘ятаю, то їм заборонено писати/контактувати через взагалі будь-які месенджери або соц мережі?

Доброго дня всім, сьогодні на вайбер прийшло смс від лівого номера, зрозумів одразу що це МФО, але потім почали ще й дзвонити туди, я наскільки пам‘ятаю, то їм заборонено писати/контактувати через взагалі будь-які месенджери або соц мережі?
з Вами вони можуть спілкуватися через месенджері та телефон

Якщо колектори не можуть дозвонитись родичам,чи можуть вони їм у месенджерах писати або по смс?і як часто зараз дзвонять сусідам?

А взагалі через який час +- продають колекторам?і як діють колектори?
Не продавали вроде. Год давали о себе знать, потом на два пропали. Недавно появились, сначала прислали пугалку о инн, потом предложили оплатить 8 тыс, тело 10. Были посланы куда подальше.

Не продавали вроде. Год давали о себе знать, потом на два пропали. Недавно появились, сначала прислали пугалку о инн, потом предложили оплатить 8 тыс, тело 10. Были посланы куда подальше.

А хто з цим МФО самий більш жорсткий террор по телефону третім особам та сусідах робить???
Банана та зе кредит,кредит 7,кредит каса,качай гроші,тенго,бізнес позика,слон?

А хто з цим МФО самий більш жорсткий террор по телефону третім особам та сусідах робить???
Вам треба змінити своє "критичне мислення".
На рахунок ставлення до цих калошараг.
Будуть і дзвінки і листи і смс і все що тільки придумають.
Поміняйте своє ставлення до цього всього.
Окрім оцього "бла-бла-бла" вони ж насправді практично безсилі.
А сіпатись через якусь дурню по телефону ( хоча саме розмов я взагалі не розумію з ними... бо нема про що ) чи в смс, просто смішно і непотрібно.
Займайтесь своїм побутом і меньше про них думайте.
А буде можливість і бажання - будете вести діалоги. І то на своїх умовах а не слухати ниття по телефону.
А взагалі через який час +- продають колекторам?і як діють колектори?
Не продають. Передають на продзвін. Але то суті не міняє взагалі.

Vikkii, В мене п"ятий рік протермінування ( всі позовні терміни вже давно минули ) а вони далі не полишають надії :sarcastic:

1684220793841.webp

Наївні шо діти )))

Останнє редагування:
Из вашего списка у меня только касса и кредит7. Честно не выясняла кто жесче, кто нет, мне было пофиг на то, кто кому там звонит. Для меня они все одинаковые

Вам треба змінити своє "критичне мислення".
На рахунок ставлення до цих калошараг.
Будуть і дзвінки і листи і смс і все що тільки придумають.
Поміняйте своє ставлення до цього всього.
Окрім оцього "бла-бла-бла" вони ж насправді практично безсилі.
А сіпатись через якусь дурню по телефону ( хоча саме розмов я взагалі не розумію з ними... бо нема про що ) чи в смс, просто смішно і непотрібно.
Займайтесь своїм побутом і меньше про них думайте.
А буде можливість і бажання - будете вести діалоги. І то на своїх умовах а не слухати ниття по телефону.

Не продають. Передають на продзвін. Але то суті не міняє взагалі.

Vikkii, В мене п"ятий рік протермінування ( всі позовні терміни вже давно минули ) а вони далі не полишають надії :sarcastic:

1684220793841.png

Наївні шо діти )))
Надежда умирает последней, а вдруг спустя пять лет передумаешь))

А якщо виконавчий напис,і суд в користь МФО,а в мене ні грошей ні роботи,ні майна?чим це може закінчитись якщо я не буду і далі сплачувати?
А якщо виконавчий напис,і суд в користь МФО,а в мене ні грошей ні роботи,ні майна?чим це може закінчитись якщо я не буду і далі сплачувати?

Назад
Угорі