Drdartdart
Форумчанин
- Дописи
- 106
- Реакції
- 74
- Бали
- 68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне слали месяца три назад,ничего не сделали! У них не принято особо предупреждать когда ин открываютДрузі, прийшла отака от штука щойно, тіло відносно не велике, 5000 грн, прострочка місяць, цікавить, чи ліплять вони ИН, і чи хтось з цим стикався? Додаю фото)
В моїй колекціі вони теж є....Просрочка рік....Напису не маю....Але на форумі пишуть ,що вони роблять написи.Друзі, прийшла отака от штука щойно, тіло відносно не велике, 5000 грн, прострочка місяць, цікавить, чи ліплять вони ИН, і чи хтось з цим стикався? Додаю фото)
Дякую за інфу, лякають, мабутьМне слали месяца три назад,ничего не сделали! У них не принято особо предупреждать когда ин открывают
Это шестая Ваша тема за месяц о Милоан. Вы от каждой смс переживаете? Попробуйте больше читать форум. У Вас есть другие мфо?Дякую за інфу, лякають, мабуть
кому то продали?В моїй колекціі вони теж є....Просрочка рік....Напису не маю....Але на форумі пишуть ,що вони роблять написи.
Не знаю....Я ни с кем не общаюсь...кому то продали?
спасибо за ответНе знаю....Я ни с кем не общаюсь...
Живу спокойно.
Умница, так и продолжайте.мой договор продали диджи финанс.в реестре мониторю каждый день
Спочатку слали,і що приїдуть і що в суд подадуть,потім продали Кредит Капіталу,вже майже 2роки,ще нічого не зробили,хоча пишуть що зараз роблять...може як кому яке щастя випаде ?Друзі, прийшла отака от штука щойно, тіло відносно не велике, 5000 грн, прострочка місяць, цікавить, чи ліплять вони ИН, і чи хтось з цим стикався? Додаю фото)
Как зайти в этот реестр?мой договор продали диджи финанс.в реестре мониторю каждый день
asvpweb.minjust.gov.ua
Как зайти в этот реестр?
Друзі, прийшла отака от штука щойно, тіло відносно не велике, 5000 грн, прострочка місяць, цікавить, чи ліплять вони ИН, і чи хтось з цим стикався? Додаю фото
Мне через 5 месяцев влипили ИН,Дякую за інфу, лякають, мабуть
Снести ин вам будет дешевле раза в три, чем заплатить им тело. Че боитесь то ?Друзі, прийшла отака от штука щойно, тіло відносно не велике, 5000 грн, прострочка місяць, цікавить, чи ліплять вони ИН, і чи хтось з цим стикався? Додаю фото)