Чи ходь хтось приїжав до когось із колекторських писак

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Нет,просто хочу посмотреть на этих супер героев,качков.
И охота разочаровываться :ahaha:
Так не в будку к девочкам, нужно искать "конюшню" где этих качков- жеребцов держат. Место где им овёс насыпают в ведро
Вместо овса спортпит?

А якщо навіть і приїжджали чи пртїдуть, то це ж не означає, що треба бігти і з трусів заначку витягувати.

Мне в смс пишут, что приезжали, но меня дома не было. Клоуны цирка Дю солей.

Практично вс, хто є тут на форумі, найбільш переживають (я в тому числі) чи приїдуть із якоїсь кантори, дяді які вимагатимуть 3000, 5000 чи навіть 1000.
Дуже цікаво, а є такі до кого приїжали (крім приват банковського нещасття).
До мене двічі при0жали з айкредіт, про то спитали чого не плачу і коли. Уже оплата?
До мене двічі при0жали з айкредіт, про то спитали чого не плачу і коли. Уже оплата?

Практично вс, хто є тут на форумі, найбільш переживають (я в тому числі) чи приїдуть із якоїсь кантори, дяді які вимагатимуть 3000, 5000 чи навіть 1000.
Фін х.ваша готівочка.ідея банк.

Ну і як і що?
Погрожували?
І з чим приїжали, якиєсь папірці з доказими все ж показували?
Погрожували чи грубили, як вони себе вели?

Ну і як і що?
Погрожували?
І з чим приїжали, якиєсь папірці з доказими все ж показували?
Погрожували чи грубили, як вони себе вели?
Ничего особенного, не хамили - оставили контактный номер и бумажку

Ездит только Готивочка и несколько банков...Приносять письмо и сваливают.. Даже не партесь...

Мені на початку прострочки манівео дзвонили і писали,що приїздили,але мене не було в дома.Я їх запитувала,і що нічого на дверях не написали???В поштову скриньку нічого не поклали???Тоді навіщо приїздити в будній день ,ми ж люди дорослі,працюємо.Вони образились,більше не їдуть.

Ко мне никто не приезжал. Только пугали смс-ками. И писали потом, что не застали меня дома и я " у розшуку".Полтора года просрочки.

Ваша готівочка приезжали. Оформили реструктаризацію и закрыли. На суд не подавали.

Напевне вони їздять по містах де є віділення їхньої горе-контори.
До мене їм тріпати 80км...
І питання до тих, в кого є в місті ці шарашки (Цитирую нашого президента на його минулій роботі)
Вони у вас в місті вже декілька років і їх ще ніхто не спалив???
Це не гарно...
Ой як не гарно.... :)

Назад
Угорі