Чи дзвонить ІдеяБанк до третіх осіб?

kucher_ya

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
4
Бали
278
kucher_ya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Закриваю борги помалу, з мфо практично розібралась, залишився 1 з 30. Але є ще банки. В Ідеї дві кредитки,оплачую місячний,трохи зверху і знижую кредитний ліміт. Зараз по одній прострочення 10 днів. На оплату кошти будуть в наступному місяці. Як вони себе поводять, чи дзвонять третім? Та сама ситуація з ПриватБанком. Поділіться як в кого було)

Вітаю! Закриваю борги помалу, з мфо практично розібралась, залишився 1 з 30. Але є ще банки. В Ідеї дві кредитки,оплачую місячний,трохи зверху і знижую кредитний ліміт. Зараз по одній прострочення 10 днів. На оплату кошти будуть в наступному місяці. Як вони себе поводять, чи дзвонять третім? Та сама ситуація з ПриватБанком. Поділіться як в кого було)
Доброго дня! У мене в ідеї 37 день прострочення по карті і по кредиту готівкою, дзвонили 1 раз контактній особі, яку я вказала для зв'язку, на подив не говорили що борг. Просто представилися і попросили передати, щоб я зв'язалася з банком.

Звонять контактним особам якиї вказували в договорі, суми наче не озвучуєть але кажуть що не сплачено протягом такого терміну вже.

Ідея Банк останнім часом, за моїми спостереженнями, вийшов у лідери серед банків за токсичністю - і по анатоцизму, і по агресії. Моїй клієнтці дзвонили, що за намальованих 95 тис. грн. заберуть будинок. Після того, як клієнтка нагадала їм про російський корабель та статті 182, 189, 190 ККУ (справа на стадії перегляду заочного рішення), дзвонити перестали, натомість стали закидувати бредовими смсками.

Ну в мене ось вже більше 90-та днів прострочення і вони передали фінколекту, ще не знаю чи факторингом чи продали, але за всі три місяці третіх осіб не турбували

Назад
Угорі