Чи дзвонять Credit 7 до родичів

• Автор теми Автор теми Vera40
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K

Vera40

Форумчанин
Дописи
184
Реакції
58
Бали
5125
Vera40 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить чи дзвонять вони рідним і знайомим якщо прсрочка

Оффтоп
Гато,

1697567968878.webp

пані "Vera", абсолютно не хочу Вас образити і ніколи не думав , що це напишу, але зважаючи на те, від коли Ви "тут" - то Ви задали максимально дивне питання...

В мене знайшли всіх, писали різну гидоту під їх фотографіями у соцмережах, дзвонили всім, кого знайшли, навіть тим людям, кого я бачила останній раз 10 років тому, одна з найжахливіших контор, в останню чергу їх буду закривати.

В мене десь 14 днів. Телефонували бабусі, але я поставила режим "без звуку" і смс прислали ій ,що борг. але не написали чий )))) може думають,що той мій другий номер. І в телеграмм написали " можемо допомогти зібрати кошти на закриття кредиту в соц.мережах)) ну бажаю їм удачі з моїми закритими усюди акаунтами) мама,брат,сестра - за кордоном . дзвінки не поступали )

Трезвонять, аж телефон червоний, в мене прострочка три дні

Телефонують всім. А здає всі номери приват банк
А якщо банківської карти немає в батьків тільки в хлопця
пані "Vera", абсолютно не хочу Вас образити і ніколи не думав , що це напишу, але зважаючи на те, від коли Ви "тут" - то Ви задали максимально дивне питання...
Це я не для себе це для подруги вона хоче почути ще від когось

Останнє редагування:
Було це давним давно...більше 3 років тому.Роботу діставали,навіть сторожа дістали ...Смс слали всім кому кому не лінь...І батькам,і друзям,і на роботу....Затихли мабуть через півроку прострочки....Зробили напис і пішли до Гречин приватного виконавця.Я напис той визнала таким,що не підлягає виконанню.і все..🤷🤷🤷🤷що далі буде,не знаю...Та впринципі, вже якось пофіг...

В мене знайшли всіх, писали різну гидоту під їх фотографіями у соцмережах, дзвонили всім, кого знайшли, навіть тим людям, кого я бачила останній раз 10 років тому, одна з найжахливіших контор, в останню чергу їх буду закривати.
Яка сума і через скільки часу почали штурм?

Яка сума і через скільки часу почали штурм?
Сума 15000 гривень, штурм почали через місяць-півтора, це було 2 роки тому, кредит продано Росвен інвест через рік після прострочення, зараз мовчать.

Сума 15000 гривень, штурм почали через місяць-півтора, це було 2 роки тому, кредит продано Росвен інвест через рік після прострочення, зараз мовчать.
Чи були пропозиції закрити вигідно від кредит 7 чи Росвен?
Мовчать це добре, аби не затишшя перед бурею, чи до суду

Назад
Угорі