Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
конечноЦікавить чи дзвонять вони рідним і знайомим якщо прсрочка
Четыре с половиной года...
[POSTS=3000]Хтось казав не нервувати,обставини різні бувають[/POSTS]
В мене знайшли всіх, писали різну гидоту під їх фотографіями у соцмережах, дзвонили всім, кого знайшли, навіть тим людям, кого я бачила останній раз 10 років тому, одна з найжахливіших контор, в останню чергу їх буду закривати.Цікавить чи дзвонять вони рідним і знайомим якщо прсрочка
В мене десь 14 днів. Телефонували бабусі, але я поставила режим "без звуку" і смс прислали ій ,що борг. але не написали чий )))) може думають,що той мій другий номер. І в телеграмм написали " можемо допомогти зібрати кошти на закриття кредиту в соц.мережах)) ну бажаю їм удачі з моїми закритими усюди акаунтами) мама,брат,сестра - за кордоном . дзвінки не поступали )Цікавить чи дзвонять вони рідним і знайомим якщо прсрочка
А якщо банківської карти немає в батьків тільки в хлопцяТелефонують всім. А здає всі номери приват банк
Це я не для себе це для подруги вона хоче почути ще від когосьпані "Vera", абсолютно не хочу Вас образити і ніколи не думав , що це напишу, але зважаючи на те, від коли Ви "тут" - то Ви задали максимально дивне питання...
Було це давним давно...більше 3 років тому.Роботу діставали,навіть сторожа дістали ...Смс слали всім кому кому не лінь...І батькам,і друзям,і на роботу....Затихли мабуть через півроку прострочки....Зробили напис і пішли до Гречин приватного виконавця.Я напис той визнала таким,що не підлягає виконанню.і все..Цікавить чи дзвонять вони рідним і знайомим якщо прсрочка
Яка сума і через скільки часу почали штурм?В мене знайшли всіх, писали різну гидоту під їх фотографіями у соцмережах, дзвонили всім, кого знайшли, навіть тим людям, кого я бачила останній раз 10 років тому, одна з найжахливіших контор, в останню чергу їх буду закривати.
Сума 15000 гривень, штурм почали через місяць-півтора, це було 2 роки тому, кредит продано Росвен інвест через рік після прострочення, зараз мовчать.Яка сума і через скільки часу почали штурм?
Чи були пропозиції закрити вигідно від кредит 7 чи Росвен?Сума 15000 гривень, штурм почали через місяць-півтора, це було 2 роки тому, кредит продано Росвен інвест через рік після прострочення, зараз мовчать.
мені на 85 день протермінування запропонували закрити за пів тіла.Чи були пропозиції закрити вигідно від кредит 7 чи Росвен?
Мовчать це добре, аби не затишшя перед бурею, чи до суду
Що ви зробили?мені на 85 день протермінування запропонували закрити за пів тіла.
повний тотатьний ігнор без виключеньЩо ви зробили?
Тобто на 50% не повелись?повний тотатьний ігнор без виключень
Успішно закрив за 50%. Тотальний ігнор був до цієї пропозиції.Тобто на 50% не повелись?